Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Σώστε τους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου σας με μια κίνηση
PLUS

Σώστε τους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου σας με μια κίνηση

Οι υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου σας φθείρονται πολύ από τις καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα να χρειάζονται συχνά αλλαγή. Επίσης, η σκόνη και η λάσπη που μαζεύουν μπορεί να χαράξει το παρμπρίζ σας (που είναι ακόμη πιο μεγάλη ζημιά). Για να τους καθαρίσετε θα χρειαστείτε: 1/4 φλ. μαγειρική σόδα και 1 λίτρο νερό. Η μαγειρική σόδα είναι […]

Οι υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου σας φθείρονται πολύ από τις καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα να χρειάζονται συχνά αλλαγή.

Επίσης, η σκόνη και η λάσπη που μαζεύουν μπορεί να χαράξει το παρμπρίζ σας (που είναι ακόμη πιο μεγάλη ζημιά). Για να τους καθαρίσετε θα χρειαστείτε: 1/4 φλ. μαγειρική σόδα και 1 λίτρο νερό.

Η μαγειρική σόδα είναι από τα υλικά που μπορούν να καθαρίσουν σχεδόν τα πάντα. Το ίδιο συμβαίνει και με τους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου σας.

Το μυστικό για να εξαφανίσετε το κραγιόν από το τοίχο

Ανακατέψτε τα δύο αυτά υλικά και δημιουργήστε μία πάστα. Βγάλτε τους υαλοκαθαριστήρες σας. Περάστε τα λάστιχά τους με ένα πανί στο οποίο έχετε βάλει λίγο από το μείγμα. Στη συνέχεια πάρτε ένα άλλο στεγνό, καθαρό πανί και σκουπίστε τα λάστιχα καλά πριν τα βάλετε ξανά στη θέση τους. Οι υαλοκαθαριστήρες σας θα γίνουν και πάλι καινούργιοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις