Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αλαλούμ: Συνέλαβαν ελληνικό συγκρότημα για… τρομοκρατία και σατανισμό!
ΚΟΣΜΟΣ

Αλαλούμ: Συνέλαβαν ελληνικό συγκρότημα για… τρομοκρατία και σατανισμό!

Σάλος προκλήθηκε από την είδηση ότι συνελήφθησαν για τρομοκρατία και σατανισμό μέλη ελληνικού μέταλ συγκροτήματος. Πρόκειται για τους «Rotting Christ». Δύο από τα μέλη της μπάντας συνελήφθησαν στη Γεωργία, ενώ ήταν σε προγραμματισμένη συναυλία για τις 12 Απριλίου. Έφτασαν στη χώρα το πρωί εκείνης της ημέρας και αμέσως συνελήφθησαν χωρίς να τους δοθούν εξηγήσεις. Σε […]

Σάλος προκλήθηκε από την είδηση ότι συνελήφθησαν για τρομοκρατία και σατανισμό μέλη ελληνικού μέταλ συγκροτήματος.

Πρόκειται για τους «Rotting Christ». Δύο από τα μέλη της μπάντας συνελήφθησαν στη Γεωργία, ενώ ήταν σε προγραμματισμένη συναυλία για τις 12 Απριλίου.

Έφτασαν στη χώρα το πρωί εκείνης της ημέρας και αμέσως συνελήφθησαν χωρίς να τους δοθούν εξηγήσεις. Σε δήλωσή του ο frontman του συγκροτήματος, Σάκης Τόλης εξήγησε ότι ο ίδιος και ο αδερφός του και ντράμερ, Θέμης Τόλης, ότι η αστυνομία τους εμπόδισε.

Διαβάστε ακόμα

Τρόμος σε σχολείο: Μαθητής μαχαίρωσε άτομα – Πήγε να βάλει φωτιά (vid)

«Φτάσαμε στην πρωτεύουσα και μετά τον έλεγχο διαβατηρίων στα σύνορα, η αστυνομία σταμάτησε εμένα και τον αδερφό μου, ενώ βγαίναμε από το αεροδρόμιο. Μας πήραν τα διαβατήρια και τα κινητά μας και μας οδήγησαν σε ένα κελί φυλακής!», τόνισε ο Σάκης Τόλης.

«Όταν τους ζητούσαμε τον λόγο της σύλληψής μας, απλά μας είπαν ότι αυτή η πληροφορία ήταν εμπιστευτική. Οι δικηγόροι μας, μας ενημέρωσαν αργότερα ότι είμαστε σε λίστα ανεπιθύμητων ατόμων για την εθνική ασφάλεια, φερόμενοι ως Σατανιστές κι επομένως ήμαστε ύποπτοι για τρομοκρατία».

Στη συνέχεια φανέρωσε ότι μεταφέρθηκαν σε ένα μικρό και βρώμικο κελί χωρίς τη δυνατότητα επικοινωνίας είτε με τους δικηγόρους τους είτε με την ελληνική πρεσβεία για 12 ώρες. «Χρειάστηκε πολύ μεγάλη προσπάθεια και μία πολύ περίπλοκη διαδικασία για να βρεθεί λύση», συμπλήρωσε με το θέμα τελικά να λύνεται και να κάνει το συγκρότημα την εμφάνισή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις