Αθήνα

°C

Παρασκευή

18

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / “Ποτέ δικά μας παιδιά δεν φώναζαν το σύνθημα “να καεί”…”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Ποτέ δικά μας παιδιά δεν φώναζαν το σύνθημα “να καεί”…”

«Ψέμα» και «συκοφαντία» χαρακτήρισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τους ισχυρισμούς μερίδας της αντιπολίτευσης ότι μαζί με τους αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος το 2015, ο ίδιος κι άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν συνθήματα κατά της Βουλής.  Με αφορμή την υπόθεση Φωκά, ο υπουργός Οικονομικών που δέχεται σφοδρά πυρά τόσο από τον ίδιο τον βουλευτή της ΕΚ όσο και σήμερα, στη Βουλή, από τον βουλευτή […]

«Ψέμα» και «συκοφαντία» χαρακτήρισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος τους ισχυρισμούς μερίδας της αντιπολίτευσης ότι μαζί με τους αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος το 2015, ο ίδιος κι άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν συνθήματα κατά της Βουλής. 

Με αφορμή την υπόθεση Φωκά, ο υπουργός Οικονομικών που δέχεται σφοδρά πυρά τόσο από τον ίδιο τον βουλευτή της ΕΚ όσο και σήμερα, στη Βουλή, από τον βουλευτή της ΔΗΣΥ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, σε οργισμένο ύφος είπε πως «ποτέ μα ποτέ δικά μας παιδιά δεν φώναζαν το σύνθημα “να καεί-να καεί…”».

Ο Χρήστος Σπίρτζης «έκοψε» δημοσιογράφο του Σκάι

Δήλωσε περήφανος που η νεολαία του κόμματος κατάφερε και απομόνωσε φασιστικά στοιχεία και χαρακτήρισε τις αντιδράσεις των αγανακτισμένων ως ένα κίνημα ενάντια στις ανισότητες και διεθνιστικό κίνημα, καθώς δεν εκδηλώθηκε μόνον στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις.

«Οι πρώτοι διδάξαντες είναι εδώ, ο κ. Τσακαλώτος ήταν στο Σύνταγμα κι αν δεν το φώναζε αυτός το σύνθημα, το φώναζε η πλειοψηφία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Κωνσταντινόπουλος και πρόσθεσε:

«Είναι σα να λέει ο Πάμπλο Εσκομπάρ να πάνε στη φυλακή οι διακινητές ναρκωτικών».

Αποστάσεις από τον βουλευτή του κόμματός του Αριστείδη Φωκά, κράτησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Μάριος Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε πάντως, ότι το θέμα έλαβε μεγαλύτερη έκταση από αυτή που του αναλογούσε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις