Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άγριο επεισόδιο: Διαδηλωτής έριξε μπουνιά σε αστυνομικό! (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο επεισόδιο: Διαδηλωτής έριξε μπουνιά σε αστυνομικό! (vid)

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι διαδηλωτής γρονθοκόπησε αστυνομικό των ΜΑΤ. Το περιστατικό συνέβη  έξω από το αμερικανικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό κέντρο Πλατεία, στην οδό Τσιμισκή. Όπως δείχνει το βίντεο από τα επεισόδια, ένας πολίτης γρονθοκοπεί ένα άντρα των ΜΑΤ που έχει πέσει στο έδαφος. Διαβάστε ακόμα Ασύλληπτο – 70χρονος προσπάθησε να βιάσει 56χρονη Αυτό που προκαλεί […]

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι διαδηλωτής γρονθοκόπησε αστυνομικό των ΜΑΤ.

Το περιστατικό συνέβη  έξω από το αμερικανικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό κέντρο Πλατεία, στην οδό Τσιμισκή.

Όπως δείχνει το βίντεο από τα επεισόδια, ένας πολίτης γρονθοκοπεί ένα άντρα των ΜΑΤ που έχει πέσει στο έδαφος.

Διαβάστε ακόμα

Ασύλληπτο – 70χρονος προσπάθησε να βιάσει 56χρονη

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι αφού πλησιάζει ένας συνάδελφος του και απωθεί τον διαδηλωτή με το κλομπ του, στη συνέχεια δεν γίνεται καμιά προσπάθεια για τη σύλληψη του, αλλά αποχωρεί ανενόχλητος.

«Είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται και δημοσιοποιείται βίαιη επίθεση εναντίον αστυνομικού οργάνου στην Ελλάδα και δεν έχει προχωρήσει η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία. Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμο συνέβαινε αυτό οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους θα είχαν αντιδράσει άμεσα και ο δράστης θα είχε συλληφθεί», δήλωσε στο thestival. gr συνδικαλιστής της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση.

Όσο για τον αστυνομικό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονη αιμορραγία, ενώ μένει να φανεί αν ο ίδιος θα κινηθεί νομικά εναντίον του διαδηλωτή που του επιτέθηκε.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις