Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

25

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ντόρα για Συρία: Οδηγούμαστε σε ένα αδιέξοδο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντόρα για Συρία: Οδηγούμαστε σε ένα αδιέξοδο

«Οδηγούμαστε σε ένα αδιέξοδο» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 σχετικά με την πυραυλική επίθεση αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων εναντίον επιλεγμένων στόχων στη Συρία. «Η κορύφωση της έντασης δεν μπορεί να έχει κανέναν νικητή» επισήμανε η κυρία Μπακογιάννη και συμπλήρωσε: «Θέλω να ελπίζω ότι τώρα θα επικρατήσει σωφροσύνη». «Είμαστε […]

«Οδηγούμαστε σε ένα αδιέξοδο» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 σχετικά με την πυραυλική επίθεση αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων εναντίον επιλεγμένων στόχων στη Συρία.

«Η κορύφωση της έντασης δεν μπορεί να έχει κανέναν νικητή» επισήμανε η κυρία Μπακογιάννη και συμπλήρωσε: «Θέλω να ελπίζω ότι τώρα θα επικρατήσει σωφροσύνη».

«Είμαστε σε μια πάρα πολύ δύσκολη περιοχή, το θέμα αγγίζει την Ελλάδα και την Κύπρο γι ‘ αυτό και το βάρος μας πρέπει να δοθεί στις όποιες πολιτικές πρακτικές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παγκόσμια ανησυχία μετά το «χτύπημα» στη Συρία

Παράλληλα η βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε τους κινδύνους για αύξηση των προσφυγικών ροών από τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη Συρία.

«Η άποψη μου είναι πως δεν μπορεί να έχει κανένα νικητή αυτή η υπόθεση. Όποιος μπει στην ουσία του προβλήματος αντιλαμβάνεται πόσο δύσκολο είναι», τόνισε η βουλευτής της ΝΔ.

«Όποιες κινήσεις επί 7χρόνια έχουν γίνει έχουν στεφθεί με αποτυχία», πρόσθεσε.

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στον Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο λέγοντας πως δε μπορεί να φανταστεί «τι περνάει η γυναίκα του και τα παιδιά». «Στήριξη όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις