Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef: “Μούδιασαν” με την ανακοίνωση οι παίκτες (vid)
LIFESTYLE

MasterChef: “Μούδιασαν” με την ανακοίνωση οι παίκτες (vid)

Πολύ βαρύ το κλίμα στο σπίτι του MasterChef. O Χρήστος Γλωσσίδης κέρδισε τον Σάββα Ληχανίδη στην διαδικασία αποχώρησης. Κανείς τους όμως δεν περίμενε πως οι κριτές είχαν κάνει την ανατροπή στον διαγωνισμό ανακοινώνοντας μια διαφορετική διαδικασία που θα ακολουθηθεί στη συνέχεια του MasterChef μέρος της οποίας θα είναι ο Σάββας Ληχανίδης ο οποίος παραμένει στον […]

Πολύ βαρύ το κλίμα στο σπίτι του MasterChef.

O Χρήστος Γλωσσίδης κέρδισε τον Σάββα Ληχανίδη στην διαδικασία αποχώρησης.

Κανείς τους όμως δεν περίμενε πως οι κριτές είχαν κάνει την ανατροπή στον διαγωνισμό ανακοινώνοντας μια διαφορετική διαδικασία που θα ακολουθηθεί στη συνέχεια του MasterChef μέρος της οποίας θα είναι ο Σάββας Ληχανίδης ο οποίος παραμένει στον διαγωνισμό.

«Η διαδικασία συνεχίζει ως εξής: Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε μία αποχώρηση. Από το επόμενο τεστ δημιουργικότητας θα βγουν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Σε αυτούς θα προστεθείς κι εσύ και οι τρεις σας θα δώσετε μάχη για να δούμε ποιος θα είναι αυτός που θα φύγει» ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Νέα στοιχεία για το απρόσμενο τέλος (vid)

Και πάνω που ετοιμάζονταν να πάνε στα δωμάτια τους να ξεκουραστούν, ο Σάββας μπήκε από την μπαλκονόπορτα.

«Και βλέπω τον Σάββα να μπαίνει και θέλω να κατεβάσω «γαλλικά», να τον βαρέσω, μου έχει κόψει δέκα χρόνια ζωής, αλλά θέλω να τον φιλήσω κιόλας.

Τα συναισθήματα είναι λίγο ανάμεικτα, αλλά τον βλέπω, ξέρω ότι θα φάει μπουνιές, οπότε με τσιτώνει ακόμα παραπάνω. Αλλά χαίρομαι! Τι να πω ψέματα; Δεν του άξιζε να φύγει σήμερα» είπε ο Χρήστος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις