Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

27

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Δεν βοηθάνε τα κορίτσια. Δεν κάνουν κάτι το εξαιρετικό» (vid)
LIFESTYLE

«Δεν βοηθάνε τα κορίτσια. Δεν κάνουν κάτι το εξαιρετικό» (vid)

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος απευθυνόμενος στα αγόρια του Survivor συζητούσε για το κόψιμο των καρύδων. Εκείνοι τον ενημέρωσαν πως το έχουν αναλάβει τα κορίτσια και αν θέλουν να πάει να τις βοηθήσει. Εκείνος πήγε στα κορίτσια, αλλά η Κατερίνα Δαλάκα δεν χάρηκε και πολύ: «Δεν μου αρέσει σαν Κατερίνα όταν ξεκινάω να κάνω μια δουλειά […]

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος απευθυνόμενος στα αγόρια του Survivor συζητούσε για το κόψιμο των καρύδων. Εκείνοι τον ενημέρωσαν πως το έχουν αναλάβει τα κορίτσια και αν θέλουν να πάει να τις βοηθήσει. Εκείνος πήγε στα κορίτσια, αλλά η Κατερίνα Δαλάκα δεν χάρηκε και πολύ:

«Δεν μου αρέσει σαν Κατερίνα όταν ξεκινάω να κάνω μια δουλειά να έρθει κάποιος να με διακόψει. Από τη στιγμή που οι δουλειές είναι ελάχιστες και έχω ξεκινήσει εγώ να κάνω κάτι, από τη στιγμή που το κάνω μην έρχεσαι και με διακόπτεις.

Μπαλατσινού – Κικίλιας: Νέα στοιχεία για το απρόσμενο τέλος (vid)

Έχουμε άπειρες μέρες μπροστά μας και άπειρες καρύδες να ανοίξουμε. Για να έχω ξεκινήσει να τις ανοίγω πάει να πει ότι θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω πάει εγώ σε κανέναν να αρπάξω το τσεκούρι από τα χέρια ή τη σκούπα όταν σκουπίζει» είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Δεν πρόλαβα να κάνω δυο βήματα και με φώναξαν πίσω γιατί η καρύδα ήταν σάπια. Κι όταν είναι μια σάπια καρύδα δεν μπορεί να την πιάσει μια κοπέλα εύκολα να την πετάξει, να τη μεταχειριστεί. Δεν βοηθάνε τα κορίτσια. Δεν κάνουν κάτι το εξαιρετικό», απάντησε με αφορμή όλο αυτό ο Χάρος.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις