Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τι κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι μετά τη δουλειά
PLUS

Τι κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι μετά τη δουλειά

Πως μπορούν οι πετυχημένοι άνθρωποι να είναι οργανωτικοί και ήρεμοι μετά την δουλειά τους; H Ronni Eisenberg είναι συγγραφέας πολλών επιτυχημένων βιβλίων που έχουν να κάνουν με την οργάνωση της καθημερινής μας ζωής. Μας αποκαλύπτει πως οι πετυχημένοι άνθρωποι έχουν πάντα σχέδιο για την καθημερινότητά τους και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη τους. Ας δούμε, λοιπόν, […]

πετυχημένοι άνθρωποι

Πως μπορούν οι πετυχημένοι άνθρωποι να είναι οργανωτικοί και ήρεμοι μετά την δουλειά τους; H Ronni Eisenberg είναι συγγραφέας πολλών επιτυχημένων βιβλίων που έχουν να κάνουν με την οργάνωση της καθημερινής μας ζωής. Μας αποκαλύπτει πως οι πετυχημένοι άνθρωποι έχουν πάντα σχέδιο για την καθημερινότητά τους και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη τους. Ας δούμε, λοιπόν, πώς θα οργανώσετε και εσείς τη δική σας καθημερινότητα και να νιώθετε πάντα καλά με τον εαυτό σας.

Παίρνουν δουλειά για το σπίτι τους με την σωστή οργάνωση.
Ένας οργανωτικός και πετυχημένος άνθρωπος δεν δουλεύει όλη τη μέρα γιατί έτσι μειώνεται η παραγωγικότητα τους όταν ασχολείται συνέχεια με το ίδιο αντικείμενο. Μπορεί να παίρνει δουλειά για το σπίτι αλλά έχει την ικανότητα να την διαχείριζεται σωστά, έτσι ώστε να μπορεί να περνάει ποιοτικά το χρόνο τουμε την οικογένεια και τους φίλους του.

Δεν βλέπουν τηλεόραση
Όποιος βλέπει τηλεόραση δεν σημαίνει ότι είναι αποτυχημένος, αλλά η τηλεόραση συνήθως αποπροσανατολίζει. Γι’ αυτό επιλέξτε να βλέπετε τηλεόραση μόνο όταν θέλετε να παρακολουθήσετε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα που σας αρέσει ή κάποια αγαπημένη ταινία.

Γυμνάζονται και προσέχουν τη διατροφή τους
Οι περισσότεροι πετυχημένοι άνθρωποι ασπάζονται την γυμναστική γιατί καθαρίζει το μυαλό τους και τους χαλαρώνει από το στρες της καθημερινότητάς τους. Όσοι έχουν, βέβαια, παιδιά προτιμούν να πηγαίνουν γυμναστήριο αμέσως μετά τη δουλειά τους, πριν επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Έχουν στο πρόγραμμα τους μια ευχάριστη δραστηριότητα
Όσοι δεν έχουν οικογένεια, έχουν περισσότερο χρόνο να δουν τους φίλους τους, να παίξουν επιτραπέζια με τον σύντροφό τους ή να κάνουν κάποιο σπορ. Όσοι έχουν οικογένειες ετοιμάζουν κάθε μέρα μια ξεχωριστή δραστηριότητα με τα παιδιά τους το οποίο περιλαμβάνει μια βόλτα το καλοκαίρι ή σινεμά.

Οργανώνουν ρομαντικά ραντεβού
Δε χρειάζεται να υπάρχει λόγος να βγαίνετε καθημερινά ραντεβού με τον αγαπημένο σας αρκεί μια φορά την εβδομάδα να προσπαθείτε να περνάτε λίγο χρόνο μαζί όπως τον πρώτο μήνα της σχέσης σας.

Έχουν χρόνο για τους φίλους τους 
Οι πετυχημένοι άνθρωποι κανονίζουν με τους φίλους τους να περνάνε ποιοτικό χρόνο μαζί κάνοντας βόλτα ή πίνοντας ένα χαλαρό ποτό το απόγευμα για να καθαρίσει το μυαλό τους και να μπορούν να είναι πιο παραγωγικοί την επόμενη μέρα στη δουλειά τους.

Προετοιμάζονται για την επόμενη μέρα
Κάθε βράδυ πριν κοιμηθούν, οι πετυχημένοι άνθρωποι βγάζουν τα ρούχα της επόμενης μέρας, βάζουν σε τάπερ το φαγητό τους και φτιάχνουν το γενικό πρόγραμμα τους. Δε θέλουν να καθυστερούν, ούτε να χάνουν το χρόνο τους κάνοντας τα πράγματα βιαστικά το πρωΐ και έτσι επιλέγουν με την ησυχία τους την οργάνωση της επόμενης μέρας από το βράδυ.

πετυχημένοι άνθρωποι
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις