Ποιος είναι ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος σε τζιπ

ΕΛΛΑΔΑ

Ποιος είναι ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος σε τζιπ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Αυτός είναι ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος, σε καμένο τζιπ στην Αμβρακιά Σύμφωνα με το sinidisi. gr, πρόκειται για τον 50χρονο Αγρινιώτη επαγγελματία Δ.Τ. ο οποίος τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνταν στο Μεσολόγγι. Διαβάστε ακόμα Θρίλερ με απανθρακωμένο πτώμα σε καμένο όχημα Οι Αρχές κατέληξαν στα στοιχεία του άτυχου 50χρονου από τον αριθμό πλαισίου του οχήματός του […]

12.04.2018 | 15:57

Αυτός είναι ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος, σε καμένο τζιπ στην Αμβρακιά

Σύμφωνα με το sinidisi. gr, πρόκειται για τον 50χρονο Αγρινιώτη επαγγελματία Δ.Τ. ο οποίος τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνταν στο Μεσολόγγι.

Διαβάστε ακόμα

Θρίλερ με απανθρακωμένο πτώμα σε καμένο όχημα

Οι Αρχές κατέληξαν στα στοιχεία του άτυχου 50χρονου από τον αριθμό πλαισίου του οχήματός του ενώ ενημερώθηκαν και οι οικείοι του.

Οι δικοί του άνθρωποι μάλιστα επιβεβαίωσαν στις Αρχές ότι τον αναζητούσαν. Επιπλέον, υπενθυμίζουμε πως προ μηνών είχε εξαφανιστεί εκ νέου από το σπίτι του, καθώς τότε φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Διαβάστε ακόμα

Τραγωδία: Εντοπίστηκε ο πιλότος του Mirage

Πάντως, αν δεν βγουν τα αποτελέσματα του DNA, η αστυνομία δεν θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις. Όσο αφορά στην αιτία θανάτου του, οι αρχές «βλέπουν» ως επικρατέστερη την εκδοχή του θανατηφόρου τροχαίου.

Exit mobile version