Κορίτσια… θρύλος: «Υπερήφανη όλη η φίλαθλη Ελλάδα» (pics)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κορίτσια… θρύλος: «Υπερήφανη όλη η φίλαθλη Ελλάδα» (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού… έγραψαν ιστορία κατακτώντας το ευρωπαϊκό στην Τουρκία. Η ομάδα του Λιμανιού ήθελε τη νίκη και πήραν, τελικά, την κούπα. Οι «ερυθρόλευκες» του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς κατέκτησαν τον πρώτο διεθνή τίτλο στην Ιστορία του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ. Ο Ολυμπιακός, που είχε ηττηθεί (2-3) στον πρώτο τελικό του Challenge Cup εντός έδρας, «ταπείνωσε» την Μπούρσα […]

12.04.2018 | 08:28

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού… έγραψαν ιστορία κατακτώντας το ευρωπαϊκό στην Τουρκία.

Η ομάδα του Λιμανιού ήθελε τη νίκη και πήραν, τελικά, την κούπα. Οι «ερυθρόλευκες» του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς κατέκτησαν τον πρώτο διεθνή τίτλο στην Ιστορία του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

Ο Ολυμπιακός, που είχε ηττηθεί (2-3) στον πρώτο τελικό του Challenge Cup εντός έδρας, «ταπείνωσε» την Μπούρσα στην Τουρκία, νίκησε στον δεύτερο αγώνα με 3-1 και πανηγυρίζει, μαζί του και το ελληνικό βόλεϊ.

«Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου Challenge Cup από την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού έκανε υπερήφανη όλη τη φίλαθλη Ελλάδα και επιβεβαίωσε το υψηλό επίπεδο του αθλήματος στη χώρα μας», εξέφρασε η αναπληρώτρια τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ ‘Αννα Καραμανλή.

Διαβάστε ακόμα

Βαλβέρδε: Είμαστε απογοητευμένοι

Και πρόσθεσε: «Τα κορίτσια του Ολυμπιακού, μέσα από μία συγκλονιστική εμφάνιση στην Τουρκία, απέδειξαν ότι διαθέτουν και το ταλέντο και τα ψυχικά αποθέματα για να πετύχουν μια μεγάλη αθλητική υπέρβαση και να χαρίσουν έναν ευρωπαϊκό τίτλο στον ελληνικό αθλητισμό. Συγχαίρουμε όλους τους συντελεστές αυτής της τεράστιας επιτυχίας και τους ευχόμαστε να κατακτούν πάντα κορυφές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version