Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Βίντεο – ντοκουμέντο: Ο Σαββίδης ακολουθεί τον Κομίνη στα αποδυτήρια!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βίντεο – ντοκουμέντο: Ο Σαββίδης ακολουθεί τον Κομίνη στα αποδυτήρια!

Βίντεο – ντοκουμέντο δείχνει τον Ιβάν Σαββίδη να ακολουθεί τον διαιτητή, Γιώργο Κομίνη, και στα αποδυτήρια, στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Όπως φαίνεται και στο υλικό από το dikografies. blogspot. gr, ο ισχυρός άνδρας των ασπρόμαυρων φαίνεται πως ακολουθεί τον διαιτητή μετά τον χαμό που προκλήθηκε. Διαβάστε ακόμα Μητροπολίτης στηρίζει με θέρμη τον Σαββίδη για […]

Βίντεο – ντοκουμέντο δείχνει τον Ιβάν Σαββίδη να ακολουθεί τον διαιτητή, Γιώργο Κομίνη, και στα αποδυτήρια, στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Όπως φαίνεται και στο υλικό από το dikografies. blogspot. gr, ο ισχυρός άνδρας των ασπρόμαυρων φαίνεται πως ακολουθεί τον διαιτητή μετά τον χαμό που προκλήθηκε.

Διαβάστε ακόμα

Μητροπολίτης στηρίζει με θέρμη τον Σαββίδη για το σκηνικό στην Τούμπα

Η δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Έλλη Ρίζου, αποκάλυψε τι δείχνει ένα από τα βίντεο που προσκόμισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην εκδίκαση της έφεσης για το ματς της Τούμπας.

Πάντως, οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν δει το σχετικό υλικό και δεν ανησυχούν για κάτι, αφού δεν δείχνουν κάτι επιβαρυντικό.

Αν και η πόρτα των διαιτητών κλείνει, ο Ιβάν Σαββίδης κάνει ακόμη μία προσπάθεια να πλησιάσει και στη συνέχεια αποχωρεί.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις