Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φως… για τον Αγγελίδη: «Kινδύνευσε και η ζωή του» (vid)
LIFESTYLE

Φως… για τον Αγγελίδη: «Kινδύνευσε και η ζωή του» (vid)

Σπάει… τη σιωπή του ο διευθυντής του νοσοκομείου, Θεόδωρος Ρούπας, όσο αφορά την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη. «Πήρε εξιτήριο, είναι απαλλαγμένος από παθολογικά προβλήματα, δεν έχει καμία απόκλιση από το χτύπημα στο κεφάλι που είχε υποστεί. (…) Ε, δεν σας κρύβω ότι υπήρξαν πολλές φορές αρκετές επιπλοκές που κινδύνευσε και η ζωή του αλλά […]

Σπάει… τη σιωπή του ο διευθυντής του νοσοκομείου, Θεόδωρος Ρούπας, όσο αφορά την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

«Πήρε εξιτήριο, είναι απαλλαγμένος από παθολογικά προβλήματα, δεν έχει καμία απόκλιση από το χτύπημα στο κεφάλι που είχε υποστεί. (…) Ε, δεν σας κρύβω ότι υπήρξαν πολλές φορές αρκετές επιπλοκές που κινδύνευσε και η ζωή του αλλά αντιμετωπίστηκαν όλα αυτά τα προβλήματα επιτυχώς», τόνισε στην εκπομπή Happy Day.

Διαβάστε ακόμα

Το «θαύμα» για τον Αγγελίδη και την οικογένειά του (vid)

Και συμπλήρωσε: «Μετά τους 2,5 μήνες έφυγε, πήγε στη νευροχειρουργική κλινική όπου από εκεί και προήλθε από το αρχικό του τραύμα, τη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση που είχε υποστεί, νοσηλεύτηκε το υπόλοιπο διάστημα μέχρι και σήμερα όπου η κατάστασή του όπως σας είπα και προηγουμένως είναι πλήρως ελεγχόμενη πλέον και από εκεί και πέρα απομένει το θέμα της κινητικής του αποκατάστασης».

«Δεν έχει αποχωριστεί την τραχειοστομία οπότε δεν μπορεί να μιλήσει, είναι κάτι το οποίο το έχουμε ως εργαλείο ασφαλείας για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Επικοινωνεί όμως με τους δικούς του».

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις