Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Απόφαση… σταθμός για το μεγάλο κανάλι – «Ψαλίδι» στους μισθούς! (vid)
LIFESTYLE

Απόφαση… σταθμός για το μεγάλο κανάλι – «Ψαλίδι» στους μισθούς! (vid)

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι μετά τη λήξη της συνεργασίας του σταθμού με μεγάλο στέλεχος. Ο λόγος για τον Ant1. Σύμφωνα με την εκπομπή «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω», έρχεται «ψαλίδι» της τάξεως 20% στους μισθούς όλων των παρουσιαστών, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου. «Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ζητάνε από τους παρουσιαστές να […]

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι μετά τη λήξη της συνεργασίας του σταθμού με μεγάλο στέλεχος.

Ο λόγος για τον Ant1. Σύμφωνα με την εκπομπή «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω», έρχεται «ψαλίδι» της τάξεως 20% στους μισθούς όλων των παρουσιαστών, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου.

«Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ζητάνε από τους παρουσιαστές να κάνουν ραντεβού μέσα στις επόμενες μέρες, γιατί θα γίνουν μειώσεις 20% στους μισθούς, σε όλους ανεξαιρέτως», ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη.

Διαβάστε ακόμα

Τέλος ο Λάτσιος από τον ΑΝΤ1

Και προσέθεσε: «Όλα τα μεγάλα ονόματα θα συζητήσουν για μία μείωση της τάξης του 20%. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν τα ραντεβού με τον καθένα ξεχωριστά».

Μάλιστα, μειώσεις θα γίνουν και στους μισθούς των δημοσιογράφων και των τεχνικών της τάξης του 15%, όπως συμπλήρωσε ο Θέμης Μάλλης.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις