Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πέντε ακαταμάχητοι τρόποι να “μεταμορφώσεις” τον καφέ
PLUS

Πέντε ακαταμάχητοι τρόποι να “μεταμορφώσεις” τον καφέ

Ο καφές είναι η πρωινή λατρεία. Όμως η ζάχαρη ούτε στην υγεία κάνει καλό, ούτε και στη σιλουέτα. Υπάρχουν όμως τρόποι που μπορούν να αρωματίσουν τον καφέ, χαρίζοντάς του πλούσια γεύση χωρίς να περιέχουν ζάχαρη. Κανέλα: Η κανέλα θα γλυκάνει τον καφέ με φυσικό τρόπο και θα χαρίσει στη γεύση του άλλη διάσταση. Θα τον αρωματίσει και […]

Ο καφές είναι η πρωινή λατρεία. Όμως η ζάχαρη ούτε στην υγεία κάνει καλό, ούτε και στη σιλουέτα.

Υπάρχουν όμως τρόποι που μπορούν να αρωματίσουν τον καφέ, χαρίζοντάς του πλούσια γεύση χωρίς να περιέχουν ζάχαρη.

Κανέλα:

Η κανέλα θα γλυκάνει τον καφέ με φυσικό τρόπο και θα χαρίσει στη γεύση του άλλη διάσταση. Θα τον αρωματίσει και αυξήσει τη θρεπτική του αξία. Τα μπαχαρικά είναι ο ιδανικός τρόπος να προσθέσετε έξτρα γεύση στο φαγητό ή το ρόφημά σας χωρίς να χρειαστεί να προσθέσετε αλάτι ή ζάχαρη.

Άγλυκη σκόνη κακάο

Το κακάο μπορεί να δώσει έξτρα γεύση στον καφέ σας χωρίς να σας επιβαρύνει. Είναι ένας από τους πιο απλούς και εύκολους τρόπους να δημιουργήσετε ένα απόλυτα γευστικό ρόφημα.

Τι να κάνετε αν πέσει καφές στο λάπτοπ σας

Εκχύλισμα βανίλιας

Μερικές σταγόνες από εκχύλισμα βανίλιας μπορούν να απογειώσουν την γεύση του καφέ σας. Με 0 θερμίδες μπορείτε να απολαύσετε ένα αρωματικό ρόφημα. Από την άλλη, το σιρόπι βανίλιας είναι αυτό που κάνει τον καφέ «βόμβα» θερμίδων λόγω της ζάχαρης που περιέχει.

Mοσχοκάρυδο

Η μυρωδιά αυτού του μπαχαρικού δίνει μια ξεχωριστή αίσθηση στο ξεκίνημα της μέρας σας. Αν συνδυαστεί με κανέλα η γεύση γίνεται ακόμα πιο πλούσια.

Xυμός πορτοκαλιού

Οχι μόνο σας οπλίζει τον οργανισμό με βιταμίνη C, αλλά παράλληλα, μπορεί να δώσει στον καφέ σας ένα ξεχωριστό άρωμα και ευχάριστη γεύση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις