Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Aυτοκτονία – σοκ: Άφησε δυο σημειώματα και τράβηξε τη σκανδάλη
ΕΛΛΑΔΑ

Aυτοκτονία – σοκ: Άφησε δυο σημειώματα και τράβηξε τη σκανδάλη

«Μουδιασμένη» είναι η τοπική κοινωνία ύστερα από την είδηση πως ένας 90χρονος αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με το cretapost. gr, ένας 90χρονος άνδρας, λίγο μετά τις 20.00, πήρε την καραμπίνα του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Η κίνησή του έγινε αντιληπτή από τους οικείους του που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε σε κρίσιμη κατάσταση τον ηλικιωμένο μεταφέροντάς […]

«Μουδιασμένη» είναι η τοπική κοινωνία ύστερα από την είδηση πως ένας 90χρονος αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το cretapost. gr, ένας 90χρονος άνδρας, λίγο μετά τις 20.00, πήρε την καραμπίνα του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Η κίνησή του έγινε αντιληπτή από τους οικείους του που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε σε κρίσιμη κατάσταση τον ηλικιωμένο μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο Χανίων.

Διαβάστε ακόμα

Αγγελούδι μόλις 40 ημερών πέθανε

Δυστυχώς, τα τραύματα που έφερε ο 90χρονος στο κεφάλι ήταν σοβαρά με αποτέλεσμα να υποκύψει και να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος ηλικιωμένος σκεφτόταν εδώ και καιρό να βάλει τέλος στην ζωή του. Μάλιστα, είχε αφήσει δύο σημειώματα που απευθύνονταν σε μέλη της οικογένειάς του εξηγώντας του λόγους για τους οποίους αυτοκτόνησε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις