Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Άστραψε και βρόντηξε η Μαρία Πανταζή (vid)
LIFESTYLE

Survivor: Άστραψε και βρόντηξε η Μαρία Πανταζή (vid)

Η Μαρία Πανταζή, η οποία αποχώρησε από το Survivor, υπερασπίστηκε τον Ηλία Γκότση και τη Μελίνα Μεταξά, όσον αφορά την κόντρα που είχαν με κάποιους παίκτες. Η πρώην παίκτρια αποκάλυψε πως υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα των Μαχητών, οι οποίοι κλέβουν πράγματα. «Είχα αντίθετη άποψη εντελώς για τον Ηλία και τη Μελίνα. Φαινόντουσαν διαφορετικοί… Ότι ήταν […]

Η Μαρία Πανταζή, η οποία αποχώρησε από το Survivor, υπερασπίστηκε τον Ηλία Γκότση και τη Μελίνα Μεταξά, όσον αφορά την κόντρα που είχαν με κάποιους παίκτες.

Η πρώην παίκτρια αποκάλυψε πως υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα των Μαχητών, οι οποίοι κλέβουν πράγματα.

«Είχα αντίθετη άποψη εντελώς για τον Ηλία και τη Μελίνα. Φαινόντουσαν διαφορετικοί… Ότι ήταν τα παιδιά που κλέβουν, που κοροϊδεύουν τους άλλους, που θέλουν μόνο αυτοί να επιβιώσουν και όλοι οι άλλοι είναι οι αδικημένοι.

Survivor: Το μεγάλο κόλπο της παραγωγής – Θα γίνει «πόλεμος»

Ερχόμενη εδώ είδα το εντελώς αντίθετο πράγμα. Είδα ανθρώπους να μην μοιράζονται την καρύδα τους, το ρύζι τους, το φαγητό τους… Να κλέβουν πράγματα!

«3 εξάρια, ο σπόρος του Σατανά» – Ημέρα μεγάλης χαράς για το Twitter!

Δηλαδή, να βρίσκουν καρύδες και να τις κλέβουν. Βρίσκουν πέντε καρύδες π.χ. και να φέρνουν τη μία στην καλύβα και “παιδιά, βρήκα μία καρύδα” και μετά όλοι να θεοποιούν αυτόν τον άνθρωπο.

Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος και η παρέα του ήταν αυτοί που κατηγορούσαν τον Ηλία και τη Μελίνα μόνο και μόνο για να καλυφθούν αυτοί», είπε η Μαρία Πανταζή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις