Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκ! Νεκρή Ελληνοκύπρια – Θύμα γνωστού ηθοποιού (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ! Νεκρή Ελληνοκύπρια – Θύμα γνωστού ηθοποιού (pics)

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι γνωστός ηθοποιός ευθύνεται για τον θάνατο της 80χρονης Ελληνοκύπριας, Ουρανίας Λάμπρου. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Dailymail, ο Βρετανός ηθοποιός Harry Goodwin-Sims κατηγορείται ότι ευθύνεται για τον θάνατό της. Το περιστατικό συνέβη στη συνοικία Kentish Town. Όπως αναφέρεται, το Σάββατο (31/3), ο 29χρονος ηθοποιός ήταν μεθυσμένος και φέρεται να την έσπρωξε με βίαιο τρόπο στον […]

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι γνωστός ηθοποιός ευθύνεται για τον θάνατο της 80χρονης Ελληνοκύπριας, Ουρανίας Λάμπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Dailymail, ο Βρετανός ηθοποιός Harry Goodwin-Sims κατηγορείται ότι ευθύνεται για τον θάνατό της. Το περιστατικό συνέβη στη συνοικία Kentish Town.

Όπως αναφέρεται, το Σάββατο (31/3), ο 29χρονος ηθοποιός ήταν μεθυσμένος και φέρεται να την έσπρωξε με βίαιο τρόπο στον πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο του Λονδίνου.

Διαβάστε ακόμα

Η φρίκη του πολέμου: Παιδιά κοιτούν τα κομμένα πόδια τους και κλαίνε – Εντελώς μόνα

Η άτυχη 80χρονη έπεσε και χτύπησε με το κεφάλι σε μια μεταλλική κουπαστή του δρόμου. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, από όπου αργότερα έφυγε και επέστρεψε σπίτι της νομίζοντας πως όλα είναι καλά.

Δύο ημέρες αργότερα η γυναίκα εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως έχει εγκεφαλική αιμορραγία. Έτσι, την επομένη πέθανε και κηδεύτηκε την Τρίτη (3/4).

Η Ουρανία Λάμπρου ήταν Κύπρια μετανάστης, μητέρα 6 παιδιών και γιαγιά 16 εγγονιών και 13 δισέγγονων. Είχε πάει στη Βρετανία με την οικογένεια της όταν ήταν 17 ετών για να εργαστεί ως μοδίστρα για νυφικά.

«Επέστρεφε από επίσκεψή της στην αδερφή μου Ρίτα όπου προετοιμάζονταν για το ελληνικό Πάσχα. Όταν κατέβηκε από το λεωφορείο και διέσχιζε το δρόμο για να πάει στο σπίτι, αυτός ο τύπος έκανε άλμα μπροστά από τα αυτοκίνητα και της επιτέθηκε. Η αστυνομία που ήδη βρισκόταν στο σημείο βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να τον συγκρατήσει. Έτυχε να είναι εκεί, στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή», εξέφρασε η 52χρονη κόρη της.

Ο ηθοποιός κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις