Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα «άγρια» ληστεία: Όμηροι πασίγνωστη δικηγόρος και το παιδί της
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα «άγρια» ληστεία: Όμηροι πασίγνωστη δικηγόρος και το παιδί της

Νέα «άγρια» ληστεία με ομήρους πασίγνωστη δικηγόρος και το παιδί της σημειώθηκε στη Βουλιαγμένη. Τα κρούσματα βίας πληθαίνουν, λίγες μόλις ημέρες μετά την ένοπλη επίθεση στο σπίτι του 52χρονου επιχειρηματία στην Κηφισιά. Διαβάστε ακόμα Πέντε ύποπτοι για την απόπειρα δολοφονίας του 52χρονου Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Star, κακοποιοί εισέβαλαν σε σπίτι στη Βουλιαγμένη και κράτησαν όμηρο τη […]

Νέα «άγρια» ληστεία με ομήρους πασίγνωστη δικηγόρος και το παιδί της σημειώθηκε στη Βουλιαγμένη.

Τα κρούσματα βίας πληθαίνουν, λίγες μόλις ημέρες μετά την ένοπλη επίθεση στο σπίτι του 52χρονου επιχειρηματία στην Κηφισιά.

Διαβάστε ακόμα

Πέντε ύποπτοι για την απόπειρα δολοφονίας του 52χρονου

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Star, κακοποιοί εισέβαλαν σε σπίτι στη Βουλιαγμένη και κράτησαν όμηρο τη δικηγόρο και το παιδί της. Οι δυο ένοπλοι δράστες είχαν ως στόχο τα πανάκριβα κοσμήματα της και τα χρήματα που βρίσκονταν στο σπίτι.

«Τους αντιλήφθηκε πρώτος ο πατέρας μου που κοιμόταν κάτω με το γιο μου στο ισόγειο της κατοικίας και του είπαν κάνε ησυχία και δεν θα σας πειράξουμε. Τον πήραν μαζί με το γιο μου υπό την απειλή όπλου και ενός διαρρηκτικού εργαλείου που ονομάζεται σκύλα και ανέβηκαν στον 1ο όροφο στην κρεβατοκάμαρά την δική μου», εξέφρασε η δικηγόρος.

Διαβάστε ακόμα

Η «παγίδα» στους Έλληνες στρατιωτικούς – Πώς τους παρέσυραν

Και προσέθεσε: «Τεράστιο το σοκ αλλά ως δικηγόρος έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Έκανα ακριβώς ότι μου είπαν. Έκανα ησυχία και τους υπέδειξα που βρίσκονται τα χρήματα και τα κοσμήματα. Απόλυτα ήρεμη, ήσυχη το ίδιο και ο γιος μου και ο πατέρας μου».

Όπως ανέφερε η δικηγόρος, η πολυκατοικία δεν είχε συναγερμό ούτε κάποιο άλλο μέτρο ασφαλείας. Μάλιστα, ανέφερε πως φορούσαν μάσκες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις