Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κούλογλου κατά Καμμένου: Ούτε για τον Μουσολίνι δεν το λες αυτό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κούλογλου κατά Καμμένου: Ούτε για τον Μουσολίνι δεν το λες αυτό

Κατά της φράσης  Πάνου Καμμένου για τον Ερντογάν στρέφεται ο Στέλιος Κούλογλου. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με την άποψη του υπουργού Άμυνας πως «ο Ερντογάν είναι τρελός». «Η Τουρκία πρέπει να αντιμετωπιστεί με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία» δήλωσε ο Στέλιος Κούλογλου. Καμμένος: Μπορεί να χρειαστούν και 15 χρόνια για να γυρίσουν οι στρατιωτικοί «Οι κορώνες […]

Κατά της φράσης  Πάνου Καμμένου για τον Ερντογάν στρέφεται ο Στέλιος Κούλογλου.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με την άποψη του υπουργού Άμυνας πως «ο Ερντογάν είναι τρελός».

«Η Τουρκία πρέπει να αντιμετωπιστεί με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία» δήλωσε ο Στέλιος Κούλογλου.

Καμμένος: Μπορεί να χρειαστούν και 15 χρόνια για να γυρίσουν οι στρατιωτικοί

«Οι κορώνες δεν βοηθούν, ακόμη και αν μιλάμε για τον Ερντογάν. Αναμφισβήτητα είναι αυτός ο οποίος ευθύνεται για την ένταση, όπως με την κράτηση των δυο αξιωματικών, τους οποίους θέλει να χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό χαρτί.

Όμως, χαρακτηρισμοί όπως ‘τρελός’, ακόμη και αν αναφέρεσαι στον Ερντογάν ή τον Μουσολίνι, στην διεθνή διπλωματία πρέπει να αποφεύγονται. Ο Ερντογάν, σίγουρα, έχει πάρει έναν αντιδημοκρατικό κατήφορο, αλλά δεν είναι τρελός.

«Γαλάζιες» πηγές: Ανάξιο σχολιασμού το παραλήρημα Καμμένου

Οι κινήσεις του είναι καλά σχεδιασμένες. Πρέπει να δίνει στο κοινό του κάθε μέρα κάτι για να το κρατάει φανατισμένο και εμείς δεν πρέπει να του δίνουμε τις ευκαιρίες».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ χαρακτηρίζοντάς την επιβεβλημένη ενώ υποστήριξε ότι το κόμμα του Π. Καμμένου δεν είναι ακρoδεξιά αλλά «ένα ριζοσπαστικό δεξιό κόμμα, που έχει εθνικιστικές τάσεις σε κάποια θέματα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις