Έχετε βρει φθηνότερα;

PLUS

Έχετε βρει φθηνότερα;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μπορεί η ύφεση να έχει «γονατίσει» τα ελληνικά νοικοκυρά, μπορεί να τα βγάζουμε πέρα δουλεύοντας πολλές ώρες, αλλά αντέχουμε…. Αυτή η σκληρή καθημερινότητα λοιπόν που βιώνουμε οι περισσότεροι στη χώρα, απαιτεί και κάποια… απόλαυση! Όσο κι αν ξοδεύουμε με πολύ προσεκτικό πλέον τρόπο, ο καφές, το τοστάκι και η τυρόπιτα, είναι για τον εργαζόμενο που […]

04.04.2018 | 17:20

Μπορεί η ύφεση να έχει «γονατίσει» τα ελληνικά νοικοκυρά, μπορεί να τα βγάζουμε πέρα δουλεύοντας πολλές ώρες, αλλά αντέχουμε….

Αυτή η σκληρή καθημερινότητα λοιπόν που βιώνουμε οι περισσότεροι στη χώρα, απαιτεί και κάποια… απόλαυση!

Όσο κι αν ξοδεύουμε με πολύ προσεκτικό πλέον τρόπο, ο καφές, το τοστάκι και η τυρόπιτα, είναι για τον εργαζόμενο που φεύγει το πρωί έτοιμος για μια δύσκολη μέρα, συνήθεια που έχει γίνει λατρεία.

Τι πιο απαραίτητο από τον καφέ, πριν στρωθούμε στη δουλειά! Κάποιοι, το ξέρουν καλά αυτό και «ρίχνουν» ακόμη και στον πάτο τις τιμές, προκειμένου να μην στερηθεί κανείς το «αναγκαίο» αυτό ρόφημα.

Καφές με άδειο στομάχι όμως, μόνο καλό δεν κάνει στην υγεία.

Κάπου στο κέντρο της Αθήνας, στην Ακαδημίας, ένα περιποιημένο μαγαζάκι προσφέρει τοστ, καφέ και νερό μόλις με 1,40!

Μικρό, πολύχρωμο και γρήγορο, εξυπηρετεί καθημερινά τεράστια μερίδα πολιτών που ψάχνει να βρει το φθηνότερο, χωρίς όμως να στερείται την ποιότητα.

Το «πιο φθηνό café στην Ελλάδα», επιλέγει φρούτα αυστηρά ελληνικά για τους φρεσκοστυμμένους χυμούς και επώνυμα προϊόντα.

Κι αν κάτι αξίζει αυτή την εποχή, είναι να επιβραβεύουμε τους ανθρώπους που κάνουν μια προσπάθεια σαν κι αυτή, ρισκάροντας στον πολύ σκληρό ανταγωνισμό στο κέντρο της Αθήνας.

Ποιος είναι τελικά ο καλύτερος καφές και πόσους μπορούμε να καταναλώνουμε

Exit mobile version