Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κουβέλης: Πιέζουμε για την επιστροφή των στρατιωτικών (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κουβέλης: Πιέζουμε για την επιστροφή των στρατιωτικών (vid)

«Ασκούνται πιέσεις για να επιστρέψουν τα δύο στελέχη του στρατού», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας για τους Κούκλατζη – Μητρετώδη Για «παράνομη κράτηση» των Ελλήνων στρατιωτικών που ξεπερνάει τον έναν μήνα, έκανε λόγο σήμερα Φώτης Κουβέλης, σε δηλώσεις του από τη Σκύρο. Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται σε […]

«Ασκούνται πιέσεις για να επιστρέψουν τα δύο στελέχη του στρατού», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας για τους Κούκλατζη – Μητρετώδη

Για «παράνομη κράτηση» των Ελλήνων στρατιωτικών που ξεπερνάει τον έναν μήνα, έκανε λόγο σήμερα Φώτης Κουβέλης, σε δηλώσεις του από τη Σκύρο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, υποστήριξε ότι ασκούνται πιέσεις για την επιστροφή τους.

Η έκκληση του Πατριάρχη Αλεξανδρείας για την απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών

Ωστόσο, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος που τα δυο παλικάρια θα γυρίσουν στη χώρα μας.

Ο Φώτης Κουβέλης κατηγόρησε την Τουρκία ότι ενέταξε στην κλιμακούμενη ένταση ένα απλό διασυνοριακό επεισόδιο.

Τουρκικό πλοίo μια… ανάσα από νησί στο Αιγαίο – Πετούν και drones!

«Η χώρα μας είναι ειρηνική χώρα και θέλει να προάγει την συνεργασία δεν διεκδικούμε τίποτα από κανένα, έχουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Ταυτόχρονα είμαστε αποφασισμένοι και έτοιμοι να αποτρέψουμε όποιον θέλει να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», τόνισε στη συνέχεια, μιλώντας από την 135η Σμηναρχία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις