Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο Ρουβίκωνας κάνει έρανο…!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ρουβίκωνας κάνει έρανο…!

Άδειασαν τα ταμεία του Ρουβίκωνα! Πλέον κάνει έρανο, προκειμένου να πληρωθούν οι ποινές των μελών του! Με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η συλλογικότητα ζητά από τους πολίτες να την ενισχύσουν οικονομικά, καθώς «μόνο για 4 πρωτόδικες υποθέσεις, 31 μέλη μας καταδικάστηκαν σε 482 μήνες εξαγοράσιμης φυλάκισης, 12 μήνες με αναστολή και 14.400 ευρώ […]

Άδειασαν τα ταμεία του Ρουβίκωνα!

Πλέον κάνει έρανο, προκειμένου να πληρωθούν οι ποινές των μελών του!

Με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η συλλογικότητα ζητά από τους πολίτες να την ενισχύσουν οικονομικά, καθώς «μόνο για 4 πρωτόδικες υποθέσεις, 31 μέλη μας καταδικάστηκαν σε 482 μήνες εξαγοράσιμης φυλάκισης, 12 μήνες με αναστολή και 14.400 ευρώ πρόστιμο», ενώ τους προσεχείς μήνες θα εκδικαστούν κι άλλες υποθέσεις.

«Έως σήμερα οι οικονομικοί πόροι για τις δράσεις της ομάδας και τη πληρωμή των ποινών εξασφαλίζονταν από τη συνεισφορά των μελών μας και από έκτακτες συναυλίες ή άλλες εκδηλώσεις αλληλεγγύης.

Τώρα, με δεδομένη την ανάγκη συγκέντρωσης αρκετά μεγαλύτερου ποσού, τόσο για την αποπληρωμή των ποινών που θα τελεσιδικήσουν όσο και για τη συνέχιση και όξυνση του αγώνα (γιατί αυτό σκοπεύουμε να πράξουμε), απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα στη ταξική μας οικογένεια», αναφέρει το κείμενο.

Ο Ρουβίκωνας παραθέτει τηλεφωνικό αριθμό και e-mail.

Έκκληση θείου Κούκλατζη: «Ας προσευχηθούμε όλοι για να επιστρέψουν σύντομα τα παιδιά»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις