Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

01

Οκτωβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εισέπραττε παράνομα την σύνταξη του πατέρα της κι ο ΣΥΡΙΖΑ την “κάλυψε”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εισέπραττε παράνομα την σύνταξη του πατέρα της κι ο ΣΥΡΙΖΑ την “κάλυψε”

Νέα καταγγελία για υπάλληλο νοσοκομείου από την ΠΟΕΔΗΝ Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων εξαπολύει πυρά κατά της κυβέρνησης, για την τοποθέτηση υπαλλήλου σε θέση διοικήτριας νοσοκομείου που δεν λειτουργεί! Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα εισέπραττε παράνομα επί 22 χρόνια τη σύνταξη του πατέρα της. Όταν η υπόθεση «ξεσκεπάστηκε» και η υπάλληλος αναγκάστηκε να […]

Νέα καταγγελία για υπάλληλο νοσοκομείου από την ΠΟΕΔΗΝ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων εξαπολύει πυρά κατά της κυβέρνησης, για την τοποθέτηση υπαλλήλου σε θέση διοικήτριας νοσοκομείου που δεν λειτουργεί!

Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα εισέπραττε παράνομα επί 22 χρόνια τη σύνταξη του πατέρα της.

Όταν η υπόθεση «ξεσκεπάστηκε» και η υπάλληλος αναγκάστηκε να επιστρέψει τα χρήματα, έγινε μία «προνομιακή ρύθμιση».

Σαν να μην φτάνει αυτό, διορίστηκε και διοικήτρια στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Πατρών όπου και παραμένει παρότι έχει συγχωνευθεί στο ΓΝ Πατρών εδώ και ένα χρόνο.

Προειδοποίηση από το Χαμόγελο του Παιδιού, εν όψει Πάσχα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει:

«Η εν λόγω Διοικήτρια επί 23 χρόνια έπαιρνε παράνομα τη σύνταξη του θανόντα πατέρα της, ενώ εργαζόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και δεν είχε δικαίωμα να λαμβάνει τη σύνταξη του πατέρα της.

Όταν συνταξιοδοτήθηκε της καταλογίστηκαν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους πάνω από 100.000 ευρώ με δύο αποφάσεις που έπρεπε να επιστρέψει στο Ελληνικό Δημόσιο μέσω της εφορίας Πατρών. Χρήματα που παράνομα έλαβε αφού δεν δικαιούνταν τη σύνταξη του θανόντα πατέρα της.

Η εν’ λόγω Διοικήτρια λόγω ΣΥΡΙΖΑ επιβραβεύτηκε για τις πράξεις της, να εξαπατήσει το Ελληνικό Δημόσιο επί 22 έτη.

Ορίστηκε Διοικήτρια από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο Νοσοκομείο θώρακος Πατρών και συνεχίζει να είναι, παρότι η Κυβέρνηση έκλεισε το εν’ λόγω Νοσοκομείο πριν ένα χρόνο φροντίζοντας όμως να μην εκδώσει τον οργανισμό συγχώνευσής του στο Γ.Ν. Πατρών.

Το Νοσοκομείο θώρακος σήμερα δεν υφίσταται, η Διοικήτρια όμως συνεχίζει να λαμβάνει το μισθό της. Δεν την παύουν για να μη γυρίσει στη σύνταξή της που κατάντησε προνοιακό επίδομα;

Από τον παχυλό μισθό της Διοικήτριας της παρακρατάνε μόνο 266 ευρώ το μήνα το οποίο αποδίδεται στην εφορία για να εξοφλήσει τις 100.000 ευρώ που οφείλει και είναι έντοκα. Θα εξοφλήσει το χρέος της σε 50 χρόνια και βάλε.

Έχουμε σήμερα το παγκόσμιο φαινόμενο, δύο Διοικητές σε ένα Νοσοκομείο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της η ΠΟΕΔΗΝ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις