Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / “Γαλάζιες” πηγές: Ανάξιο σχολιασμού το παραλήρημα Καμμένου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Γαλάζιες” πηγές: Ανάξιο σχολιασμού το παραλήρημα Καμμένου

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας προβαίνουν σε μια σκληρή τοποθέτηση μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου. «Το παραλήρημα του κ. Καμμένου είναι ανάξιο σχολιασμού. Είναι άλλωστε ανάξιος ο ίδιος για τη θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας», σχολιάζουν χαρακτηριστικά πηγές της ΝΔ. Νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος από τη Βουλή εκτίμησε ότι η σύλληψη των 2 Ελλήνων […]

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας προβαίνουν σε μια σκληρή τοποθέτηση μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Πάνου Καμμένου.

«Το παραλήρημα του κ. Καμμένου είναι ανάξιο σχολιασμού. Είναι άλλωστε ανάξιος ο ίδιος για τη θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας», σχολιάζουν χαρακτηριστικά πηγές της ΝΔ.

Νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος από τη Βουλή εκτίμησε ότι η σύλληψη των 2 Ελλήνων στρατιωτικών ήταν προσχεδιασμένη και πως μπορεί να χρειαστούν έως και 15 χρόνια προκειμένου να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα.

Καμμένος: Μπορεί να χρειαστούν και 15 χρόνια για να γυρίσουν οι στρατιωτικοί

«Εκτιμώ ότι ήταν προσχεδιασμένο να τους συλλάβουν διότι όταν έχουμε τόσα πολλά επεισόδια τα τελευταία χρόνια και τους αφήνουν σε 5 λεπτά, και τώρα τους πήραν και τους μετέφεραν, και ενώ ενεργοποιήσαμε όλα τα κανάλια επικοινωνίας τα απέρριψαν, φαίνεται ότι ήταν τέτοια δουλειά.

Στο Εξπρές του Μεσονυχτίου και αυτούς που τους ρίξανε στις φυλακές τους φτιάχνανε συνέχεια κατηγορίες, εκεί δεν λειτουργεί τίποτα δημοκρατικά», είπε μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, στη Βουλή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις