Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέες απειλές Γιλντιρίμ κατά ΕΕ
ΚΟΣΜΟΣ

Νέες απειλές Γιλντιρίμ κατά ΕΕ

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, «χτυπά» ξανά και απειλεί την Ευρώπη. Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ο Τούρκος πρωθυπουργός μιλώντας στην βοσνιακή τηλεόραση εξέφρασε, ότι η Τουρκία φυλά τα σύνορα του ΝΑΤΟ. «Η Ευρώπη θα έπρεπε να ευγνωμονεί την Τουρκία για όλα αυτά, ωστόσο η Ε.Ε. εξακολουθεί να εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά στο θέμα […]

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, «χτυπά» ξανά και απειλεί την Ευρώπη.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ο Τούρκος πρωθυπουργός μιλώντας στην βοσνιακή τηλεόραση εξέφρασε, ότι η Τουρκία φυλά τα σύνορα του ΝΑΤΟ.

«Η Ευρώπη θα έπρεπε να ευγνωμονεί την Τουρκία για όλα αυτά, ωστόσο η Ε.Ε. εξακολουθεί να εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά στο θέμα της ένταξης της χώρας μας», ανέφερε.

Διαβάστε ακόμα

Άρθρο – καταπέλτης στην Politico για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις

Αν σταματήσει τον περιορισμό των προσφυγικών ροών προς την ΕΕ, η Γηραιά Ηπειρος θα βρεθεί αντιμέτωπη με μεγάλα προβλήματα.

«Δεν χρειαζόμαστε την ΕΕ, αλλά οι Βρυξέλλες θα πρέπει να αποφασίσουν οριστικά για το θέμα της ένταξης το συντομότερο δυνατό», σημείωσε.

Μάλιστα, προσέθεσε ότι ενδεχόμενο άνοιγμα των «θυρών» από την πλευρά της Άγκυρας, θα ανοίξει τον δρόμο προς τα ευρωπαϊκά εδάφη και σε τρομοκράτες.

Και συμπλήρωσε ότι «η Ισλαμοφοβία έχει διογκωθεί στην Ευρώπη, κάτι που μπορεί να την οδηγήσει σε σοβαρή κρίση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις