Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Χιμένεθ: Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χιμένεθ: Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ θέλει το “αύριο” ο Χιμένεθ Ο Σεβιγιάνος τεχνικός μίλησε στο Cadena Ser και αναφέρθηκε στο μέλλον του. «Εγώ θέλω να εκπληρώσω το συμβόλαιο μου. Σε καμία περίπτωση δεν έχει αλλάξει το σκεπτικό μου για τα όσα έγιναν στην Τούμπα. Είναι άδικο να λέμε ότι αυτή είναι η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό που […]

Στην ΑΕΚ θέλει το “αύριο” ο Χιμένεθ

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός μίλησε στο Cadena Ser και αναφέρθηκε στο μέλλον του.

«Εγώ θέλω να εκπληρώσω το συμβόλαιο μου. Σε καμία περίπτωση δεν έχει αλλάξει το σκεπτικό μου για τα όσα έγιναν στην Τούμπα.

Είναι άδικο να λέμε ότι αυτή είναι η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό που έγινε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν νορμάλ και δεν αποτελεί παράδειγμα για την κοινωνία της Ελλάδας, το ελληνικό ποδόσφαιρο και την χώρα γενικότερα που είναι όμορφη.

Εγώ θέλω να μείνω στην ΑΕΚ, δεν έχει αλλάξει κάτι και αυτό που θέλω είναι τον Ιούνιο, μόλις πετύχουμε τους στόχους μας να καθίσω να μιλήσω με τη διοίκηση, με την ΑΕΚ να έχει τον πρώτο λόγο.

Χιμένεθ για Σαββίδη: «Αν είχε επιλέξει να κάνει κάτι τρελό με το όπλο, θα μπορούσε να το κάνει»

Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και είναι άνθρωποι που με καταλαβαίνουν και τους καταλαβαίνω», τόνισε ο Χιμένεθ, ο οποίος ρωτήθηκε αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ισπανία για τη Σεβίλλη.

«Για μένα είναι γνωστό πως υπάρχουν δύο ομάδες, η ΑΕΚ και η Σεβίλλη. Η ΑΕΚ έχει προπονητή, η Σεβίλλη έχει προπονητή και δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για κάτι τέτοιο.

Η δική μου προτεραιότητα είναι η ΑΕΚ», ήταν η απάντηση του Χιμένεθ, ο οποίος σχολίασε και τα επεισόδια στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Δεν θα πω εγώ αν οι τιμωρίες είναι αυτές που πρέπει ή όχι. Δεν θέλω να σχολιάσω, με αυτό ασχολούνται η ομοσπονδία και οι αρμόδιοι.

Αυτό που ξέρω είναι ότι νιώσαμε να απειλούμαστε, είδαμε τον διαιτητή να απειλείται και δεν μπορούσαμε υπό αυτές τις συνθήκες να αγωνιστούμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις