Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Η «σχέση» των Ελλήνων με το αλκοόλ
ΥΓΕΙΑ

Η «σχέση» των Ελλήνων με το αλκοόλ

Το πόσο υπεύθυνα καταναλώνουν αλκοόλ οι Έλληνες συζητήθηκε στην εσπερίδα με θέμα «Αλκοόλ: Υπεύθυνη κατανάλωση από το Α ως το Ω». Η ίδια ποσότητα αλκοόλ δεν έχει την ίδια επίδραση στους ανθρώπους. Υπεύθυνη κατανάλωση σημαίνει, να πίνεις στο πλαίσιο της διασκέδασης αλλά και του μέτρου, δίχως να έχει επιπτώσεις στου γύρω σου. Διαβάστε ακόμα Προσοχή! Γιατί πρέπει να «κόψεις» το βραδινό τσιμπολόγημα […]

Το πόσο υπεύθυνα καταναλώνουν αλκοόλ οι Έλληνες συζητήθηκε στην εσπερίδα με θέμα «Αλκοόλ: Υπεύθυνη κατανάλωση από το Α ως το Ω».

Η ίδια ποσότητα αλκοόλ δεν έχει την ίδια επίδραση στους ανθρώπους. Υπεύθυνη κατανάλωση σημαίνει, να πίνεις στο πλαίσιο της διασκέδασης αλλά και του μέτρου, δίχως να έχει επιπτώσεις στου γύρω σου.

Διαβάστε ακόμα

Προσοχή! Γιατί πρέπει να «κόψεις» το βραδινό τσιμπολόγημα

Σε αυτό, σύμφωνα με το onmed. gr, αναφέρθηκε εκτενώς η Σοφίκα Παπανικολάου, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Επιχειρήσεων Αλκοολούχων Ποτών.

Τόνισε πως υπάρχουν πολλές δράσεις και δυναμικές πρωτοβουλίες με προγράμματα για να συμμετέχει απευθείας ή μέσω των μελών της.

Μάλιστα, και στο θέμα «Αλκοόλ και Οδήγηση», ο κλάδος έχει να επιδείξει πλούσια δράση με ενημερωτικά, εκπαιδευτικά και βιωματικά προγράμματα που αναπτύσσονται σε συνεργασία με εξειδικευμένους φορείς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις