Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΝΔ για Σκοπιανό: Ας… ενημερωθεί πρώτα ο κ. Καμμένος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για Σκοπιανό: Ας… ενημερωθεί πρώτα ο κ. Καμμένος

Ως «σκορποχώρι που αναζητά συνενόχους» χαρακτηρίζει η ΝΔ την κυβέρνηση. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέδωσε ανακοίνωση για τις εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Παράλληλα υπογραμμίζει πως «παρόλο που ύστερα από τρεις μήνες μυστικών διαπραγματεύσεων η κυβέρνηση αποφάσισε να ενημερώσει τα κόμματα», η αξιωματική αντιπολίτευση «εξυπακούεται πως θα προσέλθει για ενημέρωση στο επίπεδο […]

Ως «σκορποχώρι που αναζητά συνενόχους» χαρακτηρίζει η ΝΔ την κυβέρνηση.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέδωσε ανακοίνωση για τις εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Παράλληλα υπογραμμίζει πως «παρόλο που ύστερα από τρεις μήνες μυστικών διαπραγματεύσεων η κυβέρνηση αποφάσισε να ενημερώσει τα κόμματα», η αξιωματική αντιπολίτευση «εξυπακούεται πως θα προσέλθει για ενημέρωση στο επίπεδο που εκείνη όρισε».

«Μύλος» με το Σκοπιανό: Διαρροές, ανακοινώσεις κι ένα νέο όνομα (vid)

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ:

«Ύστερα από τρεις μήνες μυστικών διαπραγματεύσεων που  συνεχίζονται, παρότι οι εκπρόσωποι της πΓΔΜ αρνούνται να αναθεωρήσουν το Σύνταγμά τους, η Κυβέρνηση αποφάσισε ξαφνικά να “ενημερώσει” τα Κόμματα.

Η Νέα Δημοκρατία εξυπακούεται ότι θα ενημερωθεί στο επίπεδο που όρισε η Κυβέρνηση. 

Θα προτείναμε, ωστόσο, στους κυρίους Τσίπρα και Κοτζιά να ξεκινήσουν την “ενημέρωση” από τον κ. Καμμένο, μήπως καταλάβουν, επιτέλους, ότι είναι τραγέλαφος, μια Κυβέρνηση σκορποχώρι, να αναζητά συνενόχους στην Αντιπολίτευση για την διαφαινόμενη διπλωματική αποτυχία της».

Ο Κοτζιάς θα συναντηθεί στο τέλος με τη Νέα Δημοκρατία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις