Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δολοφονία Ζέμπερη: Το νέο στοιχείο που φέρνει τα πάνω… κάτω
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Ζέμπερη: Το νέο στοιχείο που φέρνει τα πάνω… κάτω

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχεται ένα νέο στοιχείο που προβληματίζει για την υπόθεση της άτυχης Δώρας Ζέμπερη. O γενετιστής Γιώργος Φιτσιάλος δήλωσε στο «Φως στο Τούνελ» ότι εντόπισε δεύτερο «ορφανό» DNA, στο μπουφάν της άτυχης εφοριακού. «Στην αρχή βρήκαμε το γενετικό υλικό ανδρός στα νύχια του θύματος, που μαρτυρούσε πως είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους». Διαβάστε ακόμα […]

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχεται ένα νέο στοιχείο που προβληματίζει για την υπόθεση της άτυχης Δώρας Ζέμπερη.

O γενετιστής Γιώργος Φιτσιάλος δήλωσε στο «Φως στο Τούνελ» ότι εντόπισε δεύτερο «ορφανό» DNA, στο μπουφάν της άτυχης εφοριακού. «Στην αρχή βρήκαμε το γενετικό υλικό ανδρός στα νύχια του θύματος, που μαρτυρούσε πως είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους».

Διαβάστε ακόμα

Δολοφονία Ζέμπερη: Εξελίξεις στην υπόθεση της άτυχης εφοριακού

Και συνέχισε: «Στη συνέχεια η έρευνα αποκάλυψε την ύπαρξη ενός δεύτερου διαφορετικού DNA άλλου ανδρός. Το στοιχείο αυτό δεν βρέθηκε σε κάποιο τυχαίο σημείο, αλλά στην εσωτερική τσέπη του μπουφάν της που σημαίνει πως το άτομο αυτό προσπάθησε να ληστέψει τη Δώρα. Τα ευρήματα αυτά δείχνουν πως υπήρχαν δύο ακόμη άτομα στον τόπο».

«Τα ευρήματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. και του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, είναι αναμφισβήτητα σημαντικά. Ο ανακριτής ζήτησε νέες έρευνες για να διαπιστωθεί αν ταυτοποιούνται  με κάποιον σεσημασμένο», εξέφρασε η Γιάννα Παναγοπούλου, νομική εκπρόσωπος της μητέρας και των αδελφών της Ζέμπερη, σημειώνοντας ότι είναι πρόωρο να βγουν συμπεράσματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις