Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τσιμιτσέλης – Γερονικολού: Οι on camera δηλώσεις τους (vid)
LIFESTYLE

Τσιμιτσέλης – Γερονικολού: Οι on camera δηλώσεις τους (vid)

O Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού αντέδρασαν στην κάμερα σε όσα γράφονται και ακούγονται για τους δυο τους. Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας για την εκπομπή «Στη Φωλιά Των Κου Κου» συνάντησε και τους δύο ηθοποιούς ώστε να του κάνουν αντίστοιχες δηλώσεις επί του θέματος. Διαβάστε ακόμα Τσιμιτσέλης – Γερονικολού «επιβεβαίωσαν» έτσι τις φήμες (vid) Αρχικά ο […]

O Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού αντέδρασαν στην κάμερα σε όσα γράφονται και ακούγονται για τους δυο τους.

Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας για την εκπομπή «Στη Φωλιά Των Κου Κου» συνάντησε και τους δύο ηθοποιούς ώστε να του κάνουν αντίστοιχες δηλώσεις επί του θέματος.

Διαβάστε ακόμα

Τσιμιτσέλης – Γερονικολού «επιβεβαίωσαν» έτσι τις φήμες (vid)

Αρχικά ο δημοσιογράφος συνάντησε την Κατερίνα κρατώντας ένα πλακάτ, που έγραφε τη λέξη «Ν…ΟΧΙ». «Δεν ντρέπεσαι; Μ’ έχεις κάνει ρεζίλι! Ευχαριστώ πάρα πολύ που ήρθες… Καλό Πάσχα. Μια μαυρίλα βλέπω, δεν βλέπω τίποτα…», τόνισε η Κατερίνα.

Στον αντίποδα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σχολίασε το εξής: «Καλησπέρα και καλή βραδιά. Κράτα ό,τι θες εσύ από το “Ν…όχι”. Την ξέρω την Κατερίνα. Τι να σου πω τώρα; Πήγαινε να μάθεις πληροφορίες από τη μάνα μου που μένει στου Ζωγράφου. Κάτσε να σε τραβήξω κι εσένα ένα πλάνο. Θέλω να κάνω κι εγώ ένα παπαρατσικό για να ξέρω που ήσουν. Χάρηκα που σας είδα, να είστε καλά και να σκεπάζεστε γιατί έχει ακόμα λίγο ψύχρα…»!

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις