Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τέλος ο Λάτσιος από τον ΑΝΤ1
LIFESTYLE

Τέλος ο Λάτσιος από τον ΑΝΤ1

Στο παρελθόν  βρίσκεται πλέον ο Γιάννης Λάτσιος για τον ΑΝΤ1.  Συγκεκριμένα, το κανάλι του Αμαρουσίου εξέδωσε εχθές και την σχετική ανακοίνωση, η οποία ήταν εξαιρετικά λιτή. «Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει την από κοινού απόφαση με τον Γιάννη Λάτσιο να διακόψουν τη συνεργασία τους». «Ο πιο αχάριστος άνθρωπος που γνώρισα είναι η Νανά Μούσχουρη» Να σημειώσουμε, πως […]

Στο παρελθόν  βρίσκεται πλέον ο Γιάννης Λάτσιος για τον ΑΝΤ1.  Συγκεκριμένα, το κανάλι του Αμαρουσίου εξέδωσε εχθές και την σχετική ανακοίνωση, η οποία ήταν εξαιρετικά λιτή.

«Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει την από κοινού απόφαση με τον Γιάννη Λάτσιο να διακόψουν τη συνεργασία τους».

«Ο πιο αχάριστος άνθρωπος που γνώρισα είναι η Νανά Μούσχουρη»

Να σημειώσουμε, πως ο Γιάννης Λάτσιος είχε επιστρέψει επισήμως στον ΑΝΤ1 στις αρχές Ιουνίου του 2017, ως Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας για τον ΑΝΤ1 TV.

Ανάμεσα στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονταν ο στρατηγικός σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η παραγωγή και η τοποθέτηση του τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού.

Τέλος, στην ευθύνη του Γιάννη Λάτσιου υπάγονταν όλες οι υποστηρικτικές, παραγωγικές και επικοινωνιακές μονάδες του Οργανισμού, που συντελούν στη διαμόρφωση και προώθηση του τηλεοπτικού περιεχομένου του Ομίλου στην Ελλάδα.

Survivor: Μπήκε και… βγήκε! (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις