Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Καταδικάζει τις πυραυλικές επιθέσεις κατά της Σ. Αραβίας η Κύπρος
ΚΟΣΜΟΣ

Καταδικάζει τις πυραυλικές επιθέσεις κατά της Σ. Αραβίας η Κύπρος

Σε καταδίκη των πρόσφατων πυραυλικών επιθέσεων των Χούτι από την Υεμένη, με στόχο το Ριάντ, πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας και άλλες πόλεις της, προχώρησε η κυπριακή κυβέρνηση. Ανακοίνωση του Κυπριακού Υπουργείου Εξωτερικών εκφράζει βαθιά ανησυχία για την περιφερειακή σταθερότητα και ειρήνη. Είναι ευτύχημα, να αναφέρεται, το γεγονός ότι όλοι οι πύραυλοι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία από […]

Σε καταδίκη των πρόσφατων πυραυλικών επιθέσεων των Χούτι από την Υεμένη, με στόχο το Ριάντ, πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας και άλλες πόλεις της, προχώρησε η κυπριακή κυβέρνηση.

Ανακοίνωση του Κυπριακού Υπουργείου Εξωτερικών εκφράζει βαθιά ανησυχία για την περιφερειακή σταθερότητα και ειρήνη. Είναι ευτύχημα, να αναφέρεται, το γεγονός ότι όλοι οι πύραυλοι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία από τις Σαουδικές Βασιλικές Δυνάμεις Αεράμυνας.

Δείτε ακόμα:

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της Συνόδου ΕΕ-Τουρκίας η Κύπρος

Η Κύπρος, στην ανακοίνωση της, επαναλαμβάνει την πλήρη υποστήριξή της προς το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας ενάντια σε όλες τις απειλές για την ασφάλεια και την εδαφική του ακεραιότητα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις