Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Στέγνωσε” η Θεσσαλονίκη – Μεγάλα τα προβλήματα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Στέγνωσε” η Θεσσαλονίκη – Μεγάλα τα προβλήματα

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η διακοπή υδροδότησης λόγω σοβαρής βλάβης σε κεντρικό αγωγό της πόλης. Νέα ανακοίνωση σχετικά με την εξέλιξη της βλάβης στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού, εξέδωσε η ΕΥΑΘ. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Εταιρείας μέχρι και τις 08:00 το πρωί της Παρασκευής τελικά θα συνεχιστεί η διακοπή υδροδότησης στις περιοχές […]

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η διακοπή υδροδότησης λόγω σοβαρής βλάβης σε κεντρικό αγωγό της πόλης.

Νέα ανακοίνωση σχετικά με την εξέλιξη της βλάβης στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού, εξέδωσε η ΕΥΑΘ.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Εταιρείας μέχρι και τις 08:00 το πρωί της Παρασκευής τελικά θα συνεχιστεί η διακοπή υδροδότησης στις περιοχές Ωραιόκαστρο, Ευκαρπία του Δήμου Π. Μελά, Πεύκα του Δήμου Νεάπολης – Συκεών, Μετέωρα και Πολίχνη του Δήμου Π. Μελά, όπως και στον Εύοσμο.

Η παράταση αυτή αποφασίστηκε προκειμένου να ολοκληρωθεί η πλήρωση των δεξαμενών σε περιοχές ανατολικά (Τούμπα, Ιπποκράτειο, Χαριλάου, Πυλαία).

Νωρίτερα, η ΕΥΑΘ είχε ανακοινώσει πως το πρόβλημα θα έχει λυθεί στις 06:00 το πρωί της Παρασκευής.

Κλειστά τα σχολεία

Ο δήμος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πως την Παρασκευή θα παραμείνουν κλειστά όσα σχολεία δεν έχουν υδροδοτηθεί, λόγω της βλάβης.

«Λόγω των προβλημάτων υδροδότησης στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, θα παραμείνουν κλειστά όσα σχολεία δεν έχουν υδροδοτηθεί έως σήμερα Πέμπτη 29 Μάρτιου» σημειώνει ο δήμος.

Σταματούν οι μικροβιολογικές εξετάσεις στο Ιπποκράτειο

Σχεδόν χωρίς νερό έχει μείνει το νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Από τον τρίτο όροφο και πάνω οι βρύσες δεν έχουν νερό, ενώ στους υπόλοιπους έχουν χαμηλή πίεση.

Η διοικήτρια του νοσοκομείου Βασιλική Παπαχριστοπούλου γνωστοποίησε πως θα σταματήσουν οι μικροβιολογικές εξετάσεις.

Προς το παρόν τα χειρουργεία γίνονται κανονικά, ενώ δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στη μονάδα τεχνητού νεφρού, καθώς έχει τις δικές της δεξαμενές.

Η διοίκηση του Ιπποκράτειου έχει ζητήσει από την ΥΠΕ και την ΕΥΑΘ να υδροδοτηθεί κατά προτεραιότητα το νοσοκομείο.

Οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας λόγω της διακοπής σπεύδουν να προμηθευτούν μπουκάλια νερό.

Την έντονη διαμαρτυρία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, για τα προβλήματα υδροδότησης που αντιμετωπίζει η πόλη, εκφράζει ο Πρόεδρος του Μιχάλης Ζορπίδης, που δέχθηκε παράπονα από τους επαγγελματίες, που αδυνατούν να εργαστούν.

Δείτε ακόμη:

«Οι Έλληνες στρατιωτικοί απειλούνται με πενταετή φυλάκιση»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις