Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Συγκινεί η πασίγνωστη δημοσιογράφος: Έχασε γιαγιά, μαμά και φίλη!
LIFESTYLE

Συγκινεί η πασίγνωστη δημοσιογράφος: Έχασε γιαγιά, μαμά και φίλη!

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Ο λόγος για τη Ράνια Τζίμα, η οποία μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού και στο περιοδικό People, για τη ζωή της και τα νέα της επαγγελματικά βήματα. «Μου πρότεινε ο ΣΚΑΪ να έρθω, δούλευα στο ανταποκριτικό γραφείο της Θεσσαλονίκης. Στην αρχή δεν ήθελα, σκεφτόμουν τους […]

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Ο λόγος για τη Ράνια Τζίμα, η οποία μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού και στο περιοδικό People, για τη ζωή της και τα νέα της επαγγελματικά βήματα.

«Μου πρότεινε ο ΣΚΑΪ να έρθω, δούλευα στο ανταποκριτικό γραφείο της Θεσσαλονίκης. Στην αρχή δεν ήθελα, σκεφτόμουν τους δικούς μου, μου άρεσε η ζωή μου στη Θεσσαλονίκη. Ήμουν πλήρης, δεν είχα τον νταλκά της εξέλιξης. Βέβαια, αν σε ενδιαφέρει το πολιτικό ρεπορτάζ –κι εμένα με ενδιέφερε– η Αθήνα είναι μονόδρομος. Και τελικά το τόλμησα».

Διαβάστε ακόμα

Η εξομολόγηση της Τσαπανίδου για τον σύζυγό που έχασε από ηλεκτροπληξία (vid)

Και συνέχισε: «Για να είμαι ειλικρινής, η κάθοδός μου στην Αθήνα συνέπεσε χρονικά με το θάνατο της μητέρας μου. Κι αυτό με ώθησε στο να πάρω την απόφαση και να φύγω. Είχα πολλές απώλειες, είχα χάσει μέσα σε μερικούς μήνες τη γιαγιά μου, τη μαμά μου και μια αδελφική μου φίλη. Ήθελα να «γυρίσω» το γούρι και σκέφτηκα πως αυτό θα γίνει αν φύγω από την πόλη μου. Και δεν το μετάνιωσα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις