Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Κλάματα, συγκίνηση και… λιποθυμία για τους «κόκκινους» (vids)
LIFESTYLE

Survivor: Κλάματα, συγκίνηση και… λιποθυμία για τους «κόκκινους» (vids)

«Λύγισαν» οι Διάσημοι στο χτεσινό (27/3) επεισόδιο του Survivor κερδίζοντας το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο πετυχημένο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και κυρίως για τους «κόκκινους», οι οποίοι κέρδισαν αυτό που τους έλειπε πάρα πολύ. Μετά από πολύ καιρό, οι Διάσημοι μπόρεσαν να δουν μηνύματα και φωτογραφίες από δικούς τους ανθρώπους. Ιδιαίτερες […]

«Λύγισαν» οι Διάσημοι στο χτεσινό (27/3) επεισόδιο του Survivor κερδίζοντας το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας.

Συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο πετυχημένο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και κυρίως για τους «κόκκινους», οι οποίοι κέρδισαν αυτό που τους έλειπε πάρα πολύ.

Μετά από πολύ καιρό, οι Διάσημοι μπόρεσαν να δουν μηνύματα και φωτογραφίες από δικούς τους ανθρώπους. Ιδιαίτερες ήταν οι αντιδράσεις του Στέλιου Κρητικού και του Νάσου Παπαργυρόπουλου, ενώ και οι δύο «λύγισαν».

Διαβάστε ακόμα:

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια τρώει… λουλούδια (vid)

Ο Στέλιος Κρητικός δέχθηκε μηνύματα από τους γονείς του και τη σύζυγό του και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος από τον πατέρα και τον αδερφό του.

Επίσης, ένα μικρό ατύχημα έκανε την Εύη Σαλταφερίδου να καταρρεύσει μέσα στην καλύβα, με την Κατερίνα Δαλάκα και την Εύη Σκαρώνη να τρέχουν κοντά της.

Ο γιατρός της παραγωγής έφτασε αμέσως κοντά της και της έδεσε την πληγή. «Όχι, δεν πονάω. Ούτε πριν πόνεσα. Απλά έτρεχε πολύ αίμα και ζαλίστηκα», εξέφρασε η Εύη Σαλταφερίδου.

Ο Στέλιος Κρητικός και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στο έπαθλο επικοινωνίας

Η στιγμή της κατάρρευσης της Εύης Σαλταφερίδου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις