Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγγελική Λάμπρη: «Οφείλεις να πεις ένα ευχαριστώ» (vid)
LIFESTYLE

Αγγελική Λάμπρη: «Οφείλεις να πεις ένα ευχαριστώ» (vid)

Η Αγγελική Λάμπρη έδωσε συνέντευξη «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην οικογένεια της αλλά και στο ενδεχόμενο να έμπαινε στη διαδικασία να κάνει δεύτερο παιδί τώρα. Συγκεκριμένα είπε: «Είμαι γεννημένη το 1974. Τώρα πια δεν ξέρω αν θα προσπαθούσα για δεύτερο παιδί. Καλό είναι να είναι πολύ κοντά αλλά δεν μας […]

Η Αγγελική Λάμπρη έδωσε συνέντευξη «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην οικογένεια της αλλά και στο ενδεχόμενο να έμπαινε στη διαδικασία να κάνει δεύτερο παιδί τώρα. Συγκεκριμένα είπε:

«Είμαι γεννημένη το 1974. Τώρα πια δεν ξέρω αν θα προσπαθούσα για δεύτερο παιδί. Καλό είναι να είναι πολύ κοντά αλλά δεν μας βγήκε.

Μετά την Ευτυχία χάσαμε ένα μωράκι και δυστυχώς τότε δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου ότι κάτι δεν πάει καλά. Το θεωρούσα δεδομένο και ήταν κάτι περίεργο και σοκαριστικό. Το κακό είναι ότι το είχα πει στη μικρή.

Χάιδευε την κοιλιά μου, μου έλεγε «μαμά το μωράκι μας» και μετά ήταν σοκ για όλους. Στα παιδιά λες πάντα την αλήθεια.

Σπυροπούλου: «Εγώ εάν δε δω ή αν δεν ακούσω, δεν πιστεύω τίποτα»

Ότι κάτι δεν πήγε καλά και ότι δεν έπρεπε να γεννηθεί αυτό το μωράκι και έφυγε από μόνο του.»

Στη συνέχεια, η ηθοποιός σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για τα άτομα που τον πλήγωσαν από την σειρά «Παρά Πέντε» η Αγγελική Λάμπρη απάντησε: «Μπορεί ο Γιώργος να έχει κάποιο παράπονο. Για να το εκφράσει όλο αυτό προφανώς θα είχε κάποιο λόγο.

Οπότε θα ρωτήσετε τον Γιώργο. Κάποια πράγματα τα ξέρω και δεν τα λες δημόσια. Όταν κάποιος σου προσφέρει κάτι με όλη του την καρδιά και με τη χαρά του, νομίζω ότι ναι οφείλεις να πεις ένα ευχαριστώ ή να του το δείξεις.»

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις