Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Βόμβα μεγατόνων” Κατσίκη για τους Έλληνες στρατιωτικούς (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Βόμβα μεγατόνων” Κατσίκη για τους Έλληνες στρατιωτικούς (vid)

Στην πρόταση- σοκ «να παρακαμφθεί» η ελληνική Δικαιοσύνη, ώστε να ανταλλαγούν οι οκτώ Τούρκοι που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο στη Ελλάδα μας με τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στην Ανδριανούπολη, προχώρησε ο Κώστας Κατσίκης. «Αν αποφασίσουν οι ηγεσίες των δύο χωρών ότι μπορούν να παρακάμψουν οι κυβερνήσεις την τουρκική και την ελληνική Δικαιοσύνη και προχωρήσουν σε […]

Στην πρόταση- σοκ «να παρακαμφθεί» η ελληνική Δικαιοσύνη, ώστε να ανταλλαγούν οι οκτώ Τούρκοι που έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο στη Ελλάδα μας με τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στην Ανδριανούπολη, προχώρησε ο Κώστας Κατσίκης.

«Αν αποφασίσουν οι ηγεσίες των δύο χωρών ότι μπορούν να παρακάμψουν οι κυβερνήσεις την τουρκική και την ελληνική Δικαιοσύνη και προχωρήσουν σε μια ανταλλαγή δεν ξέρω πού θα μπορούσε να μας κοστίσει αυτό… Εγώ θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι μια λύση», είπε στον ΣΚΑΪ.

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων πρότεινε να ζυγίσουμε «ποιο θα είναι το όφελος και ποια θα είναι η ζημία» από αυτήν την κατάσταση.

Δήλωσε δε ανοιχτός σε μια συζήτηση για παράκαμψη της απόφασης του Αρείου Πάγου ο οποίος έχει κρίνει οριστικά ότι οι «οκτώ» δεν πρέπει να εκδοθούν στην Τουρκία καθώς εκεί δεν θα έχουν δίκαιη δίκη.

Ερντογάν για στρατιωτικούς: Δεν είμαι υπεράνω της Δικαιοσύνης

«Ας είμαστε ειλικρινείς, εκεί το πάει ο Ερντογάν» είπε για το ενδεχόμενο ανταλλαγής ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, στον απόηχο και των αποκαλύψεων των όσων δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος για τις συνομιλίες που είχε με τους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Βάρνα.

Ο ίδιος παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι ένα τέτοιο σενάριο συζητείται.

Ο κ. Κατσίκης είπε ότι ο Πάνος Καμμένος είναι ο πρώτος που διατύπωσε τον όρο «όμηροι» για τους δύο στρατιωτικούς.

«Όμηροι», σημαίνει ότι κρατούνται για ανταλλαγή, πρόσθεσε.

Ωστόσο οι δηλώσεις προκαλούν αίσθηση, καθώς πρώτη φορά μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου προτείνει δημοσίως την κατάργηση της διάκρισης των εξουσιών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις