Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η εξομολόγηση της Τσαπανίδου για τον σύζυγό που έχασε από ηλεκτροπληξία (vid)
LIFESTYLE

Η εξομολόγηση της Τσαπανίδου για τον σύζυγό που έχασε από ηλεκτροπληξία (vid)

Σε μια σπάνια και εκ βαθέων εξομολόγηση προέβη η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Πόπη Τσαπανίδου. Η γοητευτική παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου». Εκεί μίλησε για όλα, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην απώλεια του συζύγου της, που σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία, ενώ περίμεναν να γεννηθούν οι δίδυμες κόρες τους. Διαβάστε […]

Σε μια σπάνια και εκ βαθέων εξομολόγηση προέβη η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Πόπη Τσαπανίδου.

Η γοητευτική παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου». Εκεί μίλησε για όλα, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην απώλεια του συζύγου της, που σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία, ενώ περίμεναν να γεννηθούν οι δίδυμες κόρες τους.

Διαβάστε ακόμα:

Power of Love: Μαλλιά… κουβάρια! Τα «έσπασαν» η νέα με τον παλιό (vid)

«Αν μου έλεγες ότι μία τέτοια κατάσταση την περνάνε οι άνθρωποι θα σου έλεγα τότε ”έλα μωρέ σαλεμένοι βγαίνουν” γιατί είναι δύσκολο… Μπορείς μέσα από τις δυσκολίες, να επενδύσεις περισσότερο στον εαυτό σου, να αγαπήσεις τον κόσμο, να καταλάβεις τη σημασία της ζωής για να βγεις με πολύ λίγες πληγές…», εξέφρασε.

Τότε, η Κατερίνα Καραβάτου, εμφανώς συγκινημένη, της σχολίασε: «Εγώ θυμάμαι παλιά από τη Θεσσαλονίκη ακόμα, που είχα ακούσει ότι ερωτεύτηκες έναν άνθρωπο. Άλλαξες τη ζωή σου, ήρθες εδώ… Μένεις έγκυος και περιμένεις δίδυμα και λίγο μετά ο σύζυγός σου σκοτώνεται από ηλεκτροπληξία. Όταν το άκουσα νόμιζα ότι είναι αστικός μύθος και σου το λέω στα αλήθεια…Έλεγα είναι δυνατόν να της έχει συμβεί; Γίνεται;».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις