Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Είναι ένα αγόρι που θα ήθελα να γνωρίσω καλύτερα»

LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Είναι ένα αγόρι που θα ήθελα να γνωρίσω καλύτερα»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φωτογραφήθηκε και  έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town μαζί με τον Ευθύμη Ζησάκη έχοντας ως θέμα τις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι». Το αποτέλεσμα υπήρξε άκρως αισθησιακό, ενώ οι δύο τους δεν δίστασαν να απαντήσουν σε πιο προσωπικές ερωτήσεις. Την αρχή έκανε ο ηθοποιός, ο οποίος αναφερόμενος στη σεξουαλική του ζωή, αποκάλυψε: «Νομίζω […]

27.03.2018 | 09:08

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φωτογραφήθηκε και  έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town μαζί με τον Ευθύμη Ζησάκη έχοντας ως θέμα τις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι».

Το αποτέλεσμα υπήρξε άκρως αισθησιακό, ενώ οι δύο τους δεν δίστασαν να απαντήσουν σε πιο προσωπικές ερωτήσεις.

Την αρχή έκανε ο ηθοποιός, ο οποίος αναφερόμενος στη σεξουαλική του ζωή, αποκάλυψε: «Νομίζω ότι το σεξ είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα σε μια σχέση. Στο δικό μου top 3 θα το έβαζα στο νούμερο δύο. Στο νούμερο ένα είναι ο θαυμασμός».

Ντάνος: «Αυτό δεν το περίμενα από εσένα πάντως» (vid)

Η Αλεξάνδρα, η οποία θα παντρευτεί τον σύντροφο της το ερχόμενο καλοκαίρι, ρωτήθηκε εάν θα έβγαινε ραντεβού με τον Ευθύμη σε περίπτωση που ήταν ελεύθερη.

Η απάντηση της ήταν θετική: «Ναι είναι ένα αγόρι που θα ήθελα να γνωρίσω καλύτερα, ο Ευθύμης Ζησάκης.

Νομίζω μάλιστα ότι θα μπορούσαμε να μιλάμε με τις ώρες. Δεν θα βαριόμουν καθόλου μαζί του γιατί είναι ένας ενδιαφέρων άνθρωπος, όμορφος και με ταλέντο».

Αποκάλυψη από Βασάλο: Ο καβγάς που δεν έπαιξε ποτέ (vid)

Exit mobile version