Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Βασάλος ξεσπά για το… τρίτο πρόσωπο στη σχέση του (vid)
LIFESTYLE

Ο Βασάλος ξεσπά για το… τρίτο πρόσωπο στη σχέση του (vid)

O Κωνσταντίνος Βασάλος απαντά στα δημοσιεύματα που θέλουν να υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. «Σε λίγο θα βγάλουν ότι έχουμε και κανένα εξώγαμο ότι έχουμε. Πέρα από την πλάκα είμαι υπομονετικός σαν άνθρωπος, και ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα στην τηλεόραση, αλλά αυτό που ειπώθηκε είναι σοβαρό», εξέφρασε στο Πρωινό. […]

O Κωνσταντίνος Βασάλος απαντά στα δημοσιεύματα που θέλουν να υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Σε λίγο θα βγάλουν ότι έχουμε και κανένα εξώγαμο ότι έχουμε. Πέρα από την πλάκα είμαι υπομονετικός σαν άνθρωπος, και ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα στην τηλεόραση, αλλά αυτό που ειπώθηκε είναι σοβαρό», εξέφρασε στο Πρωινό.

Διαβάστε ακόμα:

Στο «σφυρί» το σπίτι της πασίγνωστης ηθοποιού (pics)

Και συμπλήρωσε: «Προσβάλει τρία άτομα. Σε λίγες μέρες θα ακούσετε την απάντησή μας. Δε χρειάζεται να το συζητάμε. Πιστεύω ότι είναι γελοιότητες όλα αυτά με την ώρα τους όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Κάποιος προσπαθεί κάτι να κάνει, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο και δεν ξέρω για ποιο λόγο χρησιμοποιήθηκε. Σε λίγο καιρό θα δείτε την απάντησή μας».

Τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ανάμεσά τους έχει μπει η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Βρισηίδα.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις