Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έκτορας Μποτρίνι: «Έχω δίκιο όταν βρίζω»
LIFESTYLE

Έκτορας Μποτρίνι: «Έχω δίκιο όταν βρίζω»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Έκτορας Μποτρίνι στο περιοδικό «Down Town». Συγκεκριμένα, ο διάσημος σεφ σε ερώτηση για τον τρόπο που μιλάει στους παίκτες του Hell’s Kitchen, δεν επιχείρησε καν να δικαιολογηθεί. «Έχω δίκιο όταν βρίζω», είπε. Η αλήθεια είναι πως ο διάσημος σεφ έχει απασχολήσει αρκετά με την συμπεριφορά του απέναντι […]

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Έκτορας Μποτρίνι στο περιοδικό «Down Town».

Συγκεκριμένα, ο διάσημος σεφ σε ερώτηση για τον τρόπο που μιλάει στους παίκτες του Hell’s Kitchen, δεν επιχείρησε καν να δικαιολογηθεί. «Έχω δίκιο όταν βρίζω», είπε.

Η αλήθεια είναι πως ο διάσημος σεφ έχει απασχολήσει αρκετά με την συμπεριφορά του απέναντι στους παίκτες του παιχνιδιού, που δεν είναι και η πιο ευγενική.

Hell’s Kitchen, όνομα και πράγμα- «Άφωνοι» οι διαγωνιζόμενοι με τον Μποτρίνι (vid)

Μεταξύ άλλων, ο Έκτορας Μποτρίνι πήρε θέση και στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε τόσο ο ίδιος όσο και το ριάλιτι μαγειρικής σχετικά με το ότι πετούν στα σκουπίδια τα αποτυχημένα πιάτα των παικτών αντί, να τα δίνουν σε άστεγους.

«Είναι αντιδεοντολογικό να δώσεις ένα κακό φαγητό, να το φάει άνθρωπος, δηλαδή, πάμε ένα βήμα πριν τα σκουπίδια και λέμε σε κάποιον “φάτο”; Πόσο τίμιο είναι αυτό;» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα καπέλα που είναι το φετίχ του, ο Μποτρίνι είπε με χιούμορ:

«Δεν θυμάμαι πως είμαι χωρίς καπέλο.  Στη συλλογή μου έχω 1.250 καπέλα και το πιο ακριβό είναι ένα Gucci των 500 ευρώ, το οποίο είναι δώρο».

Άγριο σκηνικό στο Survivor: Παραλίγο να πέσει ξύλο (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις