Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φρίκη: Βρήκαν σορούς μεταναστών σε κτίριο πολιτιστικού κέντρου
ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη: Βρήκαν σορούς μεταναστών σε κτίριο πολιτιστικού κέντρου

Μέσα σε κτίριο στο εγκαταλελειμμένο χωριό Πόταμος του δήμου Αλεξανδρούπολης, βρέθηκαν δύο σοροί ατόμων σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα έως τώρα στοιχεία εκτιμάται ότι πρόκειται για παράτυπους μετανάστες, άνδρα και γυναίκα μεταξύ 35 και 40 ετών, ο θάνατος των οποίων προήλθε από εγκληματική ενέργεια. Εντός του κτιρίου που χρησιμοποιείται για εκδηλώσεις […]

Μέσα σε κτίριο στο εγκαταλελειμμένο χωριό Πόταμος του δήμου Αλεξανδρούπολης, βρέθηκαν δύο σοροί ατόμων σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα έως τώρα στοιχεία εκτιμάται ότι πρόκειται για παράτυπους μετανάστες, άνδρα και γυναίκα μεταξύ 35 και 40 ετών, ο θάνατος των οποίων προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Εντός του κτιρίου που χρησιμοποιείται για εκδηλώσεις πολιτιστικού συλλόγου δύο-τρεις φορές τον χρόνο, υπήρχαν ίχνη συμπλοκής, ενώ δεν βρέθηκαν έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα των δύο ατόμων.

Σοκ στο Μενίδι – Πυροβόλησαν 24χρονη

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, όμως οι υποψίες επικεντρώνονται κυρίως σε διακινητές που για να ξεφορτωθούν τους μετανάστες τους σκότωσαν ή και σε ληστές ή ακόμα και σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών με άλλους μετανάστες.

Η νεκροτομή, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, αναμένεται να δώσει περισσότερα στοιχεία ως προς τα ακριβή αίτια θανάτου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις