Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φρίκη! Άφησε τον σκύλο του δεμένο σε δέντρο και πέθανε
ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη! Άφησε τον σκύλο του δεμένο σε δέντρο και πέθανε

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση που αφορά στον θάνατο ενός σκύλου, ο οποίος έμεινε δεμένος σε δέντρο και πέθανε. Πρόκειται για μια ακόμα περίπτωση κακοποίησης ζώου. Το περιστατικό συνέβη σε περιοχή της Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στη Σκάρφεια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το lamiareport. gr, ένας 42χρονος άφησε τον σκύλο του δεμένο σε δέντρο, στο μαντρί. […]

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση που αφορά στον θάνατο ενός σκύλου, ο οποίος έμεινε δεμένος σε δέντρο και πέθανε.

Πρόκειται για μια ακόμα περίπτωση κακοποίησης ζώου. Το περιστατικό συνέβη σε περιοχή της Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στη Σκάρφεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το lamiareport. gr, ένας 42χρονος άφησε τον σκύλο του δεμένο σε δέντρο, στο μαντρί. Όμως, ήταν εκτεθειμένος στα καιρικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα το άτυχο ζώο να βρεθεί την Κυριακή (25/3) νεκρό.

Διαβάστε ακόμα:

Εμφανίστηκαν οι φαντάροι που βασάνισαν τον σκύλο – Η γραπτή δήλωση

Την μήνυση υπέβαλε στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα 34χρονος συγχωριανός του, που είχε δει από την περασμένη εβδομάδα το σκύλο σε κακή κατάσταση.

Όπως υποστηρίζει, το σκυλί ήταν παρατημένο στην τύχη του. Ο υπαίτιος συνελήφθη, αν και υποστήριξε ότι ο σκύλος του ήταν άρρωστος και ότι σε καμία περίπτωση δεν τον κακομεταχειρίζοταν ή τον άφηνε χωρίς τροφή.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή για τα ακριβή αίτια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις