Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Η Google τιμά την 25η Μαρτίου
PLUS

Η Google τιμά την 25η Μαρτίου

Ένα ζευγάρι δαφνοστεφανωμένα τσαρούχια με τα χρώματα της ελληνικής σημαίες συνοδεύει σήμερα Κυριακή το λογότυπο της Google προς τιμήν της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου. «Το σημερινό Google Doodle γιορτάζει την ημέρα με την απεικόνιση μερικών εθνικών συμβόλων – της σημαίας, του δάφνινου στεφανιού καθώς και δύο τσαρουχιών, των παραδοσιακών υποδημάτων που ακόμη φορούν οι […]

Ένα ζευγάρι δαφνοστεφανωμένα τσαρούχια με τα χρώματα της ελληνικής σημαίες συνοδεύει σήμερα Κυριακή το λογότυπο της Google προς τιμήν της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου.

«Το σημερινό Google Doodle γιορτάζει την ημέρα με την απεικόνιση μερικών εθνικών συμβόλων – της σημαίας, του δάφνινου στεφανιού καθώς και δύο τσαρουχιών, των παραδοσιακών υποδημάτων που ακόμη φορούν οι Εύζωνες, οι επίλεκτοι στρατιώτες που αποτελούν και την Προεδρική Φρουρά», αναφέρει η εταιρεία.

Ο εορτασμός της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 γίνεται στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε κέντρα των Ελλήνων της διασποράς στις 25 Μαρτίου κάθε χρόνο, την ημέρα εορτασμού και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Καθιερώθηκε το 1838 με το Βασιλικό Διάταγμα 980 / 15(27)-3-1838 από την Κυβέρνηση του Όθωνα.

Η υπέροχη κίνηση κατοίκου για τους στρατιωτικούς μας – Γεμάτη Ελλάδα! (pics-vid)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις