Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Αθήνα – Έδιωξαν επιβάτες (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Αθήνα – Έδιωξαν επιβάτες (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μια μεθυσμένη γυναίκα ήταν αφορμή να αλλάξει πορεία αεροσκάφος και να προσγειωθεί στην Αθήνα. Το αεροσκάφος ταξίδευε από το Μάντσεστερ προς την Πάφο. Η 23χρονη, που πήγαινε για διακοπές με φίλες της στην Κύπρο, άρχισε να επιτίθεται φραστικά σε άλλους επιβάτες και σε μέλη του πληρώματος. Ο πιλότος αναγκάστηκε να κατεβάσει το αεροσκάφος της easyjet […]

25.03.2018 | 08:19

Μια μεθυσμένη γυναίκα ήταν αφορμή να αλλάξει πορεία αεροσκάφος και να προσγειωθεί στην Αθήνα.

Το αεροσκάφος ταξίδευε από το Μάντσεστερ προς την Πάφο.

Η 23χρονη, που πήγαινε για διακοπές με φίλες της στην Κύπρο, άρχισε να επιτίθεται φραστικά σε άλλους επιβάτες και σε μέλη του πληρώματος.

Ο πιλότος αναγκάστηκε να κατεβάσει το αεροσκάφος της easyjet στην Αθήνα, το βράδυ της Παρασκευής και απομακρύνθηκαν τέσσερα άτομα, λόγω της βίαιης συμπεριφοράς τους.

Σε βίντεο που τράβηξε ένας από τους επιβάτες η 23χρονη βρίζει ουρλιάζοντας ένα μέλος του πληρώματος που προσπαθεί να την ηρεμήσει και εκείνη προχωρά σε ένα παράλογο ξέσπασμα, ρωτώντας τον «Θέλεις να γίνω πόρνη;».

Πιλότοι άφησαν ακυβέρνητο αεροπλάνο λόγω έντονου καβγά

Ενώ προσπαθούν να την ηρεμήσουν, εκείνη κάθεται στη θέση της και αρχίζει να κλαίει. Ισχυρίζεται ότι θα την βιάσουν αν την πετάξουν από την πτήση, αν και φαίνεται να πιστεύει ότι ήδη βρίσκεται στην Κύπρο. «Φοβάμαι. Θέλω να πάω σπίτι. Σας παρακαλώ, να με πάτε στο σπίτι μου. Δεν θέλω να κάνω διακοπές», συνεχίζει εκείνη, ενώ την ώρα που την απομάκρυναν από το αεροσκάφος έβρισε και τον επιβάτη που κατέγραφε το περιστατικό σε βίντεο.

Πάντως, οι άλλοι που επέβαιναν στο αεροσκάφος ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν εκείνη απομακρύνθηκε. Σύμφωνα με επιβάτες, η γυναίκα ήταν ήδη μεθυσμένη όταν επιβιβάστηκε στην πτήση.

«Ήταν όλοι πολύ μεθυσμένοι. Έπιναν τα δικά τους ποτά στην πτήση. Άρχισαν να βρίζουν, να τσακώνονται και να απειλούν άλλους επιβάτες, οπότε το αεροπλάνο άλλαξε πορεία προς την Αθήνα», δήλωσε επιβάτης στην Daily Mail.

Εκπρόσωπος της easyJet επιβεβαίωσε ότι η πτήση άλλαξε πορεία και πως απομακρύνθηκαν τέσσερις επιβάτες στην Αθήνα.

Συνέβη ξανά: Επιβάτης αυνανιζόταν σε πτήση! (vid)

Exit mobile version