Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ένας… αληθινός έρωτας: Το καυτό φιλί Αθηνάς – Δώρου μετά τον χωρισμό (vid)
LIFESTYLE

Ένας… αληθινός έρωτας: Το καυτό φιλί Αθηνάς – Δώρου μετά τον χωρισμό (vid)

Τίτλους τέλους έβαζε το απόγευμα ο Δώρος στη σχέση του με την Αθηνά. Όμως ο πραγματικός έρωτας… δεν σβήνει ποτέ. Ο Δώρος Παναγίδης ανακοίνωσε στην Αθηνά Χρυσαντίδου ότι βάζει τέλος στη σχέση τους κι εκείνη εμφανίστηκε στεναχωρημένη εξηγώντας στους υπόλοιπους παίκτες τι συνέβη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πήγα να τον φιλήσω και έκανε πίσω. Του είπα ότι δεν […]

Τίτλους τέλους έβαζε το απόγευμα ο Δώρος στη σχέση του με την Αθηνά.

Όμως ο πραγματικός έρωτας… δεν σβήνει ποτέ.

Ο Δώρος Παναγίδης ανακοίνωσε στην Αθηνά Χρυσαντίδου ότι βάζει τέλος στη σχέση τους κι εκείνη εμφανίστηκε στεναχωρημένη εξηγώντας στους υπόλοιπους παίκτες τι συνέβη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πήγα να τον φιλήσω και έκανε πίσω. Του είπα ότι δεν σε ξαναφιλάω αφού δεν το θες και εκείνος μου είπε ότι θέλει να τελειώσουμε».

Όλα ξεκίνησαν από ένα τρολάρισμα όπως το αποκάλεσε η Αθηνά το οποίο ενόχλησε τον Κύπριο παίκτη, κάνοντας της σαφές πως δεν είναι διατεθειμένος να τρέχει από πίσω της.

Power of love: Χώρισαν Αθηνά και Δώρος – Ο καβγάς και η αποχώρηση

Από την πλευρά της η Αθηνά θεωρούσε πως όλο αυτό ήταν απλά μια πλάκα και πως ο ίδιος το πήρε πολύ σοβαρά.

Παρόλα αυτά, δέχτηκε το τέλος.

Το βράδυ όμως, που συναντήθηκαν για το αποψινό Gala, η Αθηνά Χρυσαντίδου και Δώρος Παναγίδης τα βρήκαν ξανά μόνο με μια ματιά κι ένα φλογερό φιλί μέσα στην κουζίνα με τον Κύπριο παίκτη να της εξηγεί: «Ξέρεις ότι δεν το εννοούσα και ξέρεις ότι ήταν το ίδιο λάθος που με ενοχλεί συνέχεια. Άμα υπάρχουν αντιδράσεις, υπάρχει και συναίσθημα».

Power of Love: Δύο αποχωρήσεις με αγκαλιές και κλάματα (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις