Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Κοτζιά πήγαινε σπίτι σου”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Κοτζιά πήγαινε σπίτι σου”

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και πλήθος πολιτών βρίσκονται αυτή την ώρα έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, όπου πραγματοποιείται η συνάντηση Κοτζιά -Ντιμιτρόφ. Ιστορική επίσκεψη Κοτζιά στα Σκόπια – Μαραθώνιος επαφών Με σημαίες των Σκοπίων και πανό όπως, «Κοτζιά πήγαινε σπίτι σου» και «Η Μακεδονία ανήκει στους Μακεδόνες» διαμαρτύρονται για το ονοματολογικό. Θα ακολουθήσει […]

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και πλήθος πολιτών βρίσκονται αυτή την ώρα έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, όπου πραγματοποιείται η συνάντηση Κοτζιά -Ντιμιτρόφ.

Ιστορική επίσκεψη Κοτζιά στα Σκόπια – Μαραθώνιος επαφών

Με σημαίες των Σκοπίων και πανό όπως, «Κοτζιά πήγαινε σπίτι σου» και «Η Μακεδονία ανήκει στους Μακεδόνες» διαμαρτύρονται για το ονοματολογικό.

Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

Στη 1:00 το μεσημέρι ο κ. Κοτζιάς και η ελληνική αντιπροσωπεία θα παρευρεθούν στη δεξίωση του Ελληνικού Γραφείου Συνδέσμου Σκοπίων για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Θα ακολουθήσουν, από τις 15:30 και έπειτα, οι συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί στο κοινοβούλιο των Σκοπίων με τον πρόεδρο της Βουλής, Ταλάτ Τζαφέρι και τον πρόεδρο του αλβανικού κόμματος DUI, Αλί Αχμέτι.

Σκοπιανοί: Να γαμ@θεί η Ελλάδα, οι Έλληνες είναι Τούρκοι (pics)

Μετά τις 17:00 στα γραφεία του VMRO αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Χρίστιαν Μίτσκοσκι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις