Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σημαντική διάκριση! Ελληνίδα η Ευρωβουλευτής της χρονιάς
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημαντική διάκριση! Ελληνίδα η Ευρωβουλευτής της χρονιάς

Ευρωβουλευτής της χρονιάς αναδείχθηκε η Εύα Καϊλή, παίρνοντας το βραβείο του θεσμού MEP Awards στην κατηγορία Νέων Τεχνολογιών. Η κα Καϊλή είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης Επιστήμης και Τεχνολογίας (STOA). Παράλληλα είναι σήμερα πρόεδρος της Αντιπροσωπείας για τις σχέσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ΝΑΤΟ. Διαβάστε ακόμα: Πολάκης: Πού πήγαν 230 εκατ. ευρώ; «Είναι […]

Ευρωβουλευτής της χρονιάς αναδείχθηκε η Εύα Καϊλή, παίρνοντας το βραβείο του θεσμού MEP Awards στην κατηγορία Νέων Τεχνολογιών.

Η κα Καϊλή είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης Επιστήμης και Τεχνολογίας (STOA). Παράλληλα είναι σήμερα πρόεδρος της Αντιπροσωπείας για τις σχέσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ΝΑΤΟ.

Διαβάστε ακόμα:

Πολάκης: Πού πήγαν 230 εκατ. ευρώ;

«Είναι μια σημαντική βράβευση για την πατρίδα μου, την ομάδα μου και για εμένα», εξέφρασε την ώρα της απονομής, ενώ, ταυτόχρονα, την χειροκροτούσαν.

Η Ελληνίδα πολιτικός ήταν φέτος για τρίτη χρονιά υποψήφια και κέρδισε πρώτη φορά το βραβείο στην τελετή απονομής των MEP Awards το βράδυ της Τετάρτης (21/3) στις Βρυξέλλες.

Εκτός από την βράβευση της κυρίας Καϊλή σημαντική για την Ελλάδα είναι και η υποψηφιότητα της Ευρωβουλευτού και εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Σπυράκη και μάλιστα σε δύο κατηγορίες: Περιφερειακής Ανάπτυξης και Έρευνας & Καινοτομίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις