Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοκ με νεκρό δελφίνι – Το δεύτερο μέσα σε λίγες μέρες! (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ με νεκρό δελφίνι – Το δεύτερο μέσα σε λίγες μέρες! (pics)

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι νεκρό βρέθηκε ένα δελφίνι στο Λαγονήσι. Σύμφωνα με το notia. gr, το νεκρό δελφίνι εντοπίστηκε στο Λαγονήσι και είναι το δεύτερο κρούσμα μέσα σε λίγες ημέρες, στην περιοχή. Διαβάστε ακόμα: Πρώτη φορά καταγράφεται τέτοιος θάνατος – Δελφίνι πνίγηκε από χταπόδι (pics) Όπως φαίνεται και από φωτογραφία που ανέβηκε στο […]

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι νεκρό βρέθηκε ένα δελφίνι στο Λαγονήσι.

Σύμφωνα με το notia. gr, το νεκρό δελφίνι εντοπίστηκε στο Λαγονήσι και είναι το δεύτερο κρούσμα μέσα σε λίγες ημέρες, στην περιοχή.

Διαβάστε ακόμα:

Πρώτη φορά καταγράφεται τέτοιος θάνατος – Δελφίνι πνίγηκε από χταπόδι (pics)

Όπως φαίνεται και από φωτογραφία που ανέβηκε στο Facebook, το θαλάσσιο θηλαστικό βρέθηκε νεκρό το πρωί της Τρίτης (20/3).

Το δελφίνι φαίνεται να ήταν μικρό σε ηλικία και σύμφωνα με την μαρτυρία δεν είναι το πρώτο που βρίσκεται νεκρό στην περιοχή μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

Πάντως, τα τελευταία χρόνια όλο και πληθαίνουν οι ειδήσεις που αφορούν σε νεκρά δελφίνια στις θάλασσες της Ελλάδας.

Πέρυσι, το καλοκαίρι, το λιμενικό σώμα ανέφερε το εξής: «Ένα δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό από τη Λιμενική Αρχή Κορίνθου στην παραλία Καλαμια Κορινθίας. Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική του ταφή».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις