Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Θρίλερ» με τη Ρωσίδα πληροφοριοδότρια που παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

«Θρίλερ» με τη Ρωσίδα πληροφοριοδότρια που παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές

  Πολλά φαίνεται πως ξέρει η Ρωσίδα πληροφοριοδότρια που παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές φοβούμενη για τη ζωή της. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», η βασική πληροφοριοδότρια, Μαρία Εφίμοβα, παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος. Πρόκειται για τη βασική πληροφοριοδότρια της Μαλτέζας δημοσιογράφου Δάφνη Καρουάνα, που σκοτώθηκε από έκρηξη βόμβας στο όχημά της τον Οκτώβριο του 2017 μετά από […]

 

Πολλά φαίνεται πως ξέρει η Ρωσίδα πληροφοριοδότρια που παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές φοβούμενη για τη ζωή της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», η βασική πληροφοριοδότρια, Μαρία Εφίμοβα, παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

Πρόκειται για τη βασική πληροφοριοδότρια της Μαλτέζας δημοσιογράφου Δάφνη Καρουάνα, που σκοτώθηκε από έκρηξη βόμβας στο όχημά της τον Οκτώβριο του 2017 μετά από δημοσιεύματα που συνέδεαν τη σύζυγό του πρωθυπουργού της χώρας με τα Panama Papers.

Δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο η δημοσιογράφος που ερευνούσε τα Panama Papers (pics-vid)

H 36χρονη φέρεται να γνώριζε ότι εκκρεμούν ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης εις βάρος της, αλλά προτίμησε να πάει η ίδια στην Αστυνομία, φοβούμενη για τη ζωή της.

Εργαζόταν σε τράπεζα της Μάλτας και είχε αποκαλύψει στην άτυχη δημοσιογράφο στοιχεία που επιβάρυναν τη σύζυγο του πρωθυπουργού. Εκείνες οι αποκαλύψεις προκάλεσαν πολιτικές εξελίξεις στη Μάλτα.

Με sms πυροδοτήθηκε η βόμβα που σκότωσε την Ντάφνι Γκαλίζια

Μάλιστα, πρόσφατα, είχε καταγγείλει ότι η οικογένειά της στη Ρωσία επίσης δεχόταν απειλές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις